Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse werkzaamheden nieuwe woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse werkzaamheden nieuwe woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse werkzaamheden nieuwe woning

Garage met zolder van nieuwbouwwoning laten isoleren

Betreft een nieuwbouw woning (nul op de meter) met aangrenzende garage welke we als berging willen gebruiken. De garage meet ca 3x7 meter en heeft een zolder/vliso. Gaat om vochtwerende isolatie voor zowel de wanden als de zolderruimte. De muren zijn wel voorzien van vele ventilatiegaten die intact moeten blijven. Het lijkt er dan op dat een tochtruime achter de isolatiewand beschikbaar moet blijven. Werkzaamheden graag zsm laten uitvoeren op basis van juist advies en prijs.

Plaatsen dakdoorvoer voor verplaatsbare airco in slaapkamer

Ik ben al in bezit van geschikte dakdoorvoer, wilde het zelf doen, maar dat red ik nu niet goed alleen.. Betreft 30 iger jaren woning met schuin dak. werkzaamheden op een goed bereikbare plaats, 8 rijen pannen vanaf dakgoot en 3 rijen pannen vanaf dakraam. Dakgoot zit op 3,5 m hoogte. Graag met spoed. Ik kan meehelpen

Gat boren tbv ventilatieafvoer

Er moet een gat in de buitengevel aan de achterkant worden geboord voor de afvoer van ventilatie. Het gaat om een begane grond woning met tuin aan de achterkant. De werkzaamheden moeten zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Sleuven in betonnen plafond frezen

Vanaf begin juni krijg ik de sleutels van mijn nieuwe woning. Ook dienen er enkele electriciteitsaansluitingen (lichtpunten) te worden verlegd. Lichtpunt Woonkamer Circa 1,5m vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. Lichtpunt eettafel Circa 2,5m / 3m vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. Lichtpunt keuken Circa 40cm vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. TV-kabels Sleuf maken, ongeveer 1,20m vanaf de grond omhoog. Voor de sleuven geldt dat de elektriciteit meteen doorgetrokken dient te worden, dus kant en klaar om lampen op te hangen. (Vanzelfsprekend moet er wel, waarschijnlijk met een detectieapparaat, worden gekeken dat er bij het frezen niet door een een andere kabelleiding vanuit de centrale doos wordt gefreesd.) Indien mogelijk ook weer keurig dichtmaken/opvullen van de sleuf. Werkzaamheden dienen op 02-06 of 03-06 te worden uitgevoerd.

Badkamer en timmerman klussen

Wij hebben recent een woning aangekocht en willen hier een aantal werkzaamheden uitvoeren: Badkamer: - Voegwerk douche herstellen - Evt. kraan vervangen - Badrand herstellen - Nieuwe motor in ventilatie Huis: - Kast uitbouwen in combinatie met een extra muur - Inbouwkast slaapkamer Ik hoor graag wat u op bovenstaande gebieden voor ons kunt betekenen. De klussen kunnen eind april/begin mei starten.

Woning opknappen

Er zijn diverse werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden: 1. Op zolder een slaapkamer creëren met elektra, wandplaatsen, kozijnen en een deur (afmetingen nog niet bekend). 2. Keuken: in elk geval waterleiding door trekken voor Amerikaanse koelkast (3 meter doortrekken, kruipruimte aanwezig). Misschien elektraleidingen verplaatsen, 6 maart is er hier meer duidelijkheid over. En oude radiator vervangen door design radiator. 3. Badkamer: designradiator plaatsen 4. Verven of spuiten wanden woonkamer 6 x 5.75 x 8.90 en hal 2.28 x 4.

Diverse werkzaamheden nieuwe woning

Binnenkort nemen wij de intrek in een nieuwe woning aan de Platte Driedijk in Hoogvliet. Verdieping: 1. Herstellen van een losliggende vensterbank; 2. Vervanging dakbedekking (dakranden, eerste 80 cm.); 3. Repareren/vervangen stalen hekwerk en voorstel eventuele alternatieven; 4. Verwijderen vervuiling onder de daktegels. Begane grond: 1. Vervanging kunststof schroten/aftimmering in berging en badkamer door sauswerk; 2. Inkorten deur of plaatsen ventilatierooster in douche en meterkast t.b.v. verbetering van de ventilatie; 3. Vervangen douchebak en daarna terugplaatsen douchescherm, daarna tenminste 1-zijdig kitten; 4. Plaatsen van 3 extra groepen met 1 aardlekschakelaar in de groepenkast inclusief leidingwerk naar geaard stopcontact (vaatwasser, airco en wasdroger); 5. Vervanging van de bitumen dakbedekking; 6. Vervangen van de dakranden (eerste 80 cm vanaf de randen, betreft alleen het gedeelte boven de woonkamer) 7. Verbeteren bevestiging gevelbekleding (hout) boven de woonkamer; 8. Vervanging houten gevelbekleding aan de dakterraszijde; 9. Vervanging onderdorpels en een deel van de stijl (houtrot aantasting); 10. Aanbrengen van een co-melder in slaapkamer 1e verdieping; 11. Aanbrengen rookmelders entreehal en overloop; 12. Installeren ringbel of andere beveiliging t.b.v. voordeur. Wij verzoeken u offerte uit te brengen voor bovenstaande klussen, gespecificeerd naar item op de lijst.

Opknapbeurt huurwoning

Ik zoek een vakman die mijn woning kan opfrissen. Het betreft een 2 kamer appartement. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit schilderen, stucen, en oude elektra vervangen, inclusief lichtschakelaars.

Binnendeur dichtmaken met gipsblokken en stucen

Graag zou ik een binnendeur dicht willen zetten van mijn woning. Dit zou ik met gipsblokken willen doen, omdat ik op deze plek mijn TV wil gaan ophangen aan de muur. Ook moeten de beide zijde netjes gestuct worden. Als het in de kosten scheelt, zou ik tijdens de werkzaamheden kunnen meehelpen of indien mogelijk met tips helemaal zelf kunnen uitvoeren, (behalve het stucwerk). Er ligt ook een stenen dorpel onder de deur waarvan ik niet weet of deze weg moet. Het deurkozijn zou ik zelf kunnen verwijderen, en schilder werkzaamheden doe ik zelf. Foto's van de huidige situatie zijn toegevoegd.

Klussen in de badkamer

In mijn nieuwe woning wil ik graag een aantal werkzaamheden door de vakman laten uitvoeren. Het zal gaan om het volgende: - het monteren van een douche wand van 90 bij 90 cm op een tegelvloer - verlichting boven de spiegels in de badkamer, er is daar een stopcontact aanwezig - verticale lamellen bij 2 slaapkamers monteren - losse badkamermeubel

Partners

Partners van Casius