Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

3 deurs garderobekast in elkaar zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 3 deurs garderobekast in elkaar zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 3 deurs garderobekast in elkaar zetten

3-deurs garderobekast in elkaar zetten

Ik wil graag een een 3 deurs garderobekast in elkaar willen laten zetten. Doen jullie dat ook zo ja? Wat zijn daar de kosten er van?

Garderobekast in elkaar zetten

Ik wil een 3 deurs garderobekast in elkaar laten zetten. Graag prijsopgave

3-deurs garderobekast monteren

Ik wil graag een offerte voor 3 deurs garderobe kast monteren. Afmeting van de kast is 201 x 147 x 50 cm. Er hoeft geen oude kast verwijderd te worden.

Kasten in elkaar laten zetten

Ik ben van plan kasten te kopen. Graag ontvang ik een offerte voor het in elkaar zetten van deze kasten: "Rauch garderobekast" wit met spiegel, twee garderobekasten "Frankfurt" 2 deurs wit, in totaal dus drie kasten, de kasten wil ik bestellen bij Otto. Er hoeven geen oude kasten verwijderd te worden.

Garderobekast en ladenkast monteren

Ik wil graag een garderobekast en een ladenkast in elkaar gezet hebben. Het gaat om een 3 deurs garderobekast van 2.10 meter hoog en 1.40 meter breed inclusief 3 lades. Het ladenkastje is 82 cm hoog en 78 cm breed. Het gaat hierbij om een instelling voor mensen met een beperking. Ik hoor graag van u.

Garderobekast monteren

Ik wil graag een garderobekast laten monteren. Ik wil graag kast 'KIM' drie deurs en het ladenblok van vijf laten monteren. Wat kost het als jullie hem in elkaar zetten?

Kast in elkaar zetten

Als ik een 3 deurs garderobekast Kim aanschaf, art. Nummer 509946 wat kost het dan om deze te monteren?

Bed en garderobekast in elkaar zetten

Hoeveel kost het om een houten 2-persoons bed en 4 deurs garderobekast in elkaar te laten zetten?

Kim garderobekast monteren

Ik wil graag een garderobekast merk Kim, 2 deurs, gekocht bij Gamma, laten monteren. Ook dienen de materialen vanaf de bagane grond naar de 1e etage te worden gebracht.

Montage van de garderobekast

Ik heb een monteur nodig voor het monteren van een garderobekast 'Madrid' (3 deurs)die ik bij Praxis heb gekocht.