Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuren beslag vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuren beslag vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuren beslag vervangen

Vervangen van 7 binnendeuren met kozijn

Wij willen graag de opdekdeuren met stalen kozijnen vervangen voor stompe deuren met houten kozijnen. De deuren met beslag hebben wij al bij Praxis gevonden. Wij ontvangen graag een offerte voor het inmeten van de deuren en bijpassende kozijnen en het plaatsen daarvan. Het zou ook fijn zijn als u de oude deuren met kozijn zou willen verwijderen en afvoeren.

Deuren beslag vervangen

Wij willen graag de deuren laten vervangen of als het kan alleen het beslag ervan (dit laat namelijk niet los). Het betreft deuren voor in de woonkamer/hal en hal/toilet. Die deuren liefst hout/stevig. Ook goed deurbeslag erop laten plaatsen (beslag zoeken we zelf uit) En 1 slaapkamerdeur, die moet gewoon glad mdf zijn. Het zijn opdekdeuren.

Diverse portiek klussen in een appartementencomplex

Betreft: richtprijs voor het afsluiten van het portiek, middels een kozijn met deur en aftimmering. * Het plaatsen van een unit van 6 postkasten, voorzien van beltableau, beldrukkers en een intercomsysteem (alleen geluid of geluid en beeld). * Het plaatsen van een nieuwe bergingsdeur (met draadglas) compleet met inbraakwerende sloten en beslag. * Het repareren van schemerschakeling van reeds aangelegde verlichtingsarmatuur door erkend bedrijf welke nooit heeft gewerkt omdat men niet weet hoe de reeds bestaande elektriciteitstoevoer aan te sluiten. Al het nieuwe houtwerk schilderen in een standaard kleur wit. Al het bovenstaande moet voldoen aan wettelijke eisen. *Deuren zijn van aluplex 40 mm (of beter) *Kozijn van hardhout (of beter) *Alle sloten en beslag moeten voldoen aan Politie Keurmerk. Minimaal SKG **

Lampen en horren plaatsen

Ik wil graag een 4 lampen laten ophangen, tevens 1 hangend spotje laten repareren deze lijkt altijd elektriciteit te krijgen (bij uit-stand toch zacht licht). Ik wil graag 3 hordeuren laten plaatsen aan de buitenzijde van de kozijndeuren en 1 schuifbare hordeur. Tot slot wil ik graag drie deuren en kozijnen laten aanpassen zodat hier een kiepmogelijkheid wordt gerealiseerd. Blijkbaar is het beslag hier voor juist en kan dit middels een extra scharnier worden gedaan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Deuren inhangen in appartement

Ik zou graag twee deuren willen laten inhangen. Het zijn wel afwijkende maten. Ene deur is 201 x 78 cm en andere 201 x 77,5 cm. Het zijn stompe deuren. En een afdek rand. Ook het beslag met een sleutelgat moet worden afgemonteerd. Het kan best zo zijn dat er wat geschaafd om passend te maken en anders kom langs om het op te meten.

Deuren afhangen en andere kleine klussen

Er moeten een aantal kleine klusjes in huis worden uitgevoerd. Het belangrijkste is de klemmende deuren repareren en nieuw beslag aanbrengen. Het zijn twee stompe deuren, vrij recentelijk geplaatst. Op de balkonrand moet een nieuwe plank (3 meter) worden gemonteerd. Een dagje werk schat ik. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Een aantal klussen in tuis

Een aantal klussen: 1. Plaatsen van tuindeur sloten / beslag, palen voor versteviging van de sloten, stuk schutting vast maken. Graag op korte termijn. 2. Plaatsen van een afdak van golfplaten, het afdak wordt ongeveer 3,5 x 4,35 meter. 3. Van schuur 2 deuren 75 cm x 200 cm herstellen of vervangen.

Tegelwerk en veiligheidsbeslag aanbrengen

Ik wil graag mijn keuken betegelen. De keuken is ongeveer 3 bij 2 meter. Er hoeven geen oude tegels verwijderd worden. Het gaat om het betegelen van de wanden. De tegels heb ik al. Ook wil ik graag veilheidsbeslag deuren. Het beslag heb ik nog niet, dit wil ik graag in overleg met de vakman aanschaffen.

Binnendeuren laten afhangen

We hebben 2 Lundia Fleur binnendeuren met volledig beslag gekocht, deze deuren willen wij door de vakman op maat laten maken en inhangen.

6 nieuwe opdek binnendeuren afhangen

We willen de oude bouwdeuren vervangen voor de lundia deuren model tim afgelakt met hoogglans wit. 2 deuren behoeft sanitair beslag de rest gewoon beslag.