Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deurdranger vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deurdranger vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deurdranger vervangen

Deurdranger vervangen

Ik zou graag iemand op korte termijn willen inhuren die de deurdranger op onze binnendeur zou kunnen repareren of vervangen. We hebben op dit moment een deurdranger van Yalé. Ik hoor graag welke mogelijkheden u ons kunt bieden.

Deurdrager van de inbouwvriezer vervangen

Vervangen deurdranger inbouwvriezer

Klussen in huis uit laten voeren

Ik wil een deurdranger laten vervangen, de deurdranger zit op een brandvertragende deur maar ik weet niet goed welke dranger ik hiervoor moet kopen. En ik wil graag de kitrand op de aansluiting van de douchebak op de tegelmuur laten vervangen.

Klussen in het huis

Ik wil graag de volgende klussen in mijn pand laten uitvoeren: - Spanjoletsluiting van de openslaande deur vervangen / repareren; - Ophaalmechanisme rolgordijn repareren / vervangen; - WC controleren (lekt); - Deurdranger monteren.