Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deur plaatsen

Monteren en demonteren van douchecabine (wand, deur, douchebak en kraan)

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen en de oude die er nu staat laten demonteren (en afvoeren). De huidige douchecabine die gedemonteerd moet worden is 90cm bij 90cm bij 210cm, met een douchbak van 30 cm hoog (Zie foto’s). De nieuwe douchcabine wordt ook 90 cm bij 90 cm, echter is de nieuwe douchbak minder hoog, namelijk 4 cm. Het afvoer putje zal op dezelfde plek komen te zitten, net als de cabine deur en de douche slang. Tot slot willen wij ook de oude douchekraan en douchekop vervangen voor een nieuwe.

Nieuwe badkamerdeur Cando plaatsen

We hebben een Cando binnendeur met handgrepen gekocht bij Praxis. Deze moet nog op maat gemaakt worden en geplaatst worden. We zijn op zoek naar een monteur hiervoor. Oude deur ook graag verwijderen.

Poort deur plaatsen

Ik wil graag een poortdeur in de steeg met een gazen raster, er hoeft niks verwijderd te worden.

monteren plisser rolhordeur

Ik zou graag een plisser rolhordeur willen laten plaatsen in de deur naar het balkon. De deur draait naar binnen open. Ik heb de rolhordeur nog niet aangeschaft. Het liefst wil ik de rolhor niet laten plaatsen aan de buitenkant, maar misschien kan het niet anders. Er hoeft niks meer uitgehaald te worden.

Douchewand plaatsen

Ik heb een sealskin douchewand + deur en zoek iemand om hem te plaatsen

Hordeur laten plaatsen

Bruynzeel plissee hordeur s900E plaatsen aan de binnenzijde van een enkele deur

Nieuwe Bruynzeel plisse hordeur laten plaatsen (is al in huis)

Graag plisse hordeur plaatsen in achter deur (enkele deur). Deze is 79.5 breed en 1.98 hoog. Bij de praxis Type S700 aangeschaft.

Nieuwe douchedeur plaatsen

Onze oude douchedeur heeft het begeven. we hebben een nieuwe deur uitgezocht bij Praxis. de keus is gevallen op de Allibert PRIVA verstelbare douchezwaaideur 87-100 met vierkantjes, bestelnummer 5535700. Onze badkamer is voorzien van een nis van 100 cm breed. de nis is volledig betegeld en heeft een waterkering van natuursteen van 3 cm hoog.

Plaatsen binnendeur

Ik heb een binnendeur inclusief hang en sluitwerk besteld bij Praxis. Betreft Bradford 83X201.5 OPD LI FSC en CANHP 103 (hang en sluitwerk). Deur wordt geplaatst in metalen kozijn. Graag offerte voor plaatsen deur. Wordt over 3/4 weken bezorgd.

rolhor deur

Ik wil graag een rolhor in de deur laten plaatsen. Het gaat om een deur van de afmetingen 95cm bij 1.15 cm. Het gaat om een tuindeur op de begane grond. De kozijnen zijn van hout.