Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deur laten afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deur laten afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deur laten afhangen

Deur laten afhangen

Deur laten afhangen, ik verneem graag van u.

Lundia Schuifdeur ophangen

Het gaat om het afhangen/plaatsen van een Lundia schuifdeur en het aflakken ervan. Het gaat om een standaard deur met standaard afmetingen.

Herstel aluminium balkondeurpost en afhangen zware balkondeur

Zie bijgevoegde foto's. De deurpost van mijn balkondeur is bij een sluiting verbogen, en de deur moet opnieuw afgehangen te worden. De deur is los en er is bij een van de bevestigingen voor de scharnieren mogelijk maatwerk nodig om opnieuw gaatjes te boren om het bevestigingsplaatje vast te kunnen schroeven. De deurpost moet ofwel vervangen dan wel rechtgebogen. Graag uw oordeel/voorstel met prijsopgave.

Afhangen deur en ondersteunende werkzaamheden

Betreft een opdek binnendeur, het volgende moet nog gebeuren: - Inkorten deur - Aanbrengen slotgat - Afhangen deur Het kozijn betreft een metalen kozijn, er zijn nog geen scharnieren of slotgaten aanwezig.

Buitendeur(en) afhangen

Ik wil 1, of mogelijk 2, buitendeuren (met slot) laten ophangen voor mijn berging. Geen glaswerk nodig alleen het ophangen van een stompe deur.

Deuren op maat maken en afhangen

Ik zou graag 2 deuren willen laten afhangen. 1 stompe en 1 opdek deur. De deuren moeten ook op maat gemaakt worden. Graag verneem ik van u wat dit gaat kosten.

Deur inmeten - afhangen

Graag een binnendeur inmeten en afhangen. Het is een Lundia. Het liefst bellen.

Deur plaatsen

Ik wil graag 1 deur laten plaatsen inclusief kozijn en eventueel 3 deuren opnieuw afhangen.

Kattenren laten maken

Wij willen graag een kattenren laten maken tegen de achterkant van ons eengezinswoning. Een ren van 537 meter lang met deur, tussen 2 schuttingen in en een soort dakbedeking, dit laten we aan het advies van de klusman/vrouw afhangen. Materiaal aluminium of hout ligt er aan wat is goedkoper en /of duurzamer is.

Deuren en kozijnen plaatsen

In ons huis willen we de kozijnen en de deuren vervangen. Op dit moment zitten er metalen/stalen kozijnen en opdekdeuren. Nu willen wij graag houten kozijnen laten plaatsen en houten stompe deuren er in zetten. Het gaat om in totaal 11 stompe deuren waarvan in 2 deuren glas gezet moet worden. De kozijnen en deuren schaffen wij zelf aan. Het is dus vooral het plaatsen van de kozijnen en het afhangen van de deuren wat gedaan moet worden. De deuren zijn verschillend van maat: een deur is 73cm, twee deuren zijn 83 cm en acht deuren zijn 93cm (allen wel 211,5cm hoog). In twee deuren van 93cm komt glas te zitten. Boven alle deuren zit wel een glasplaat op dit moment die er door middel van veren makkelijk uit kan worden gehaald. Zou ik als optie ook een offerte kunnen krijgen voor enkel het plaatsen van de kozijnen?