Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Defect zonnescherm verwijderen en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: defect zonnescherm verwijderen en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: defect zonnescherm verwijderen en afvoeren

Defect zonnescherm repareren

Motor weigert dienst te doen, scherm blijft dicht.

Defect zonnescherm verwijderen en afvoeren

Wegens verhuizing laten verwijderen, We op 14 hoog het is electrice zonnescherm . Horen het graag

Oogwindwerk van zonnescherm repareren

Wij hebben een knikarmscherm van 3,20 meter breed en 2 meter uitval. Het scherm is handbediend. Ik vermoed een defect oogwindwerk. Hij rolde niet meer helemaal op, want op het eind schoot het scherm weer stuk uit de cassette. Vorige week rolde het scherm vanzelf met een vaart helemaal uit en was niet meer op te rollen.

Motor van zonnescherm repareren

Inzetten van buismotor in knikarmzonnescherm ,eengezinswoning begane grond.. oude zit erin en is defect... nieuwe buismotor is aanwezig.

Defect elektrisch zonnescherm repareren

We hebben op dit moment een elektrisch bedienbaar knikarm zonnescherm van circa 5 mtr breed en een uitval van 2,5 mtr. De bediening (wordt gedaan van binnenuit met een vast knop links=omlaag en rechts=omhoog) werkt echter niet meer. Het zonnescherm staat nu al bijna 2 weken uit en kan niet meer in (je hoort de motor wel maar hij lijkt door te slippen, motor is Becker motor met vaste kast). We zijn zojuist teruggekomen van vakantie en hopen dat iemand gelegenheid heeft op zeer korte termijn - liefst vandaag of morgen nog - in ieder geval te zorgen dat het scherm weer ingeklapt is (zeker als het gaat regenen of er wind is, gelukkig nu mooi weer). Liefst meteen ook een nieuwe motor/herstel maar belangrijkste is dat het scherm terug ingeklapt is. Graag spoedig bericht,

Defect zonnescherm verwijderen en afvoeren

Ik wil mijn defecte zonnescherm laten verwijderen en afvoeren.

Optima Triple F zonwering monteren

De motor van het zonnescherm was defect. Inmiddels is de condensator vervangen maar het scherm stopt nu als deze een meter uit staat. Dus zal de motor waarschijnlijk in zijn geheel vervangen moeten worden. Graag een offerte wat het vervangen van de motor kost incl de kosten voor het vervangen ervan. Het is een optima zonnescherm TZ N4 250 x 450 cm / met een optima motor RE. Naar binnen

Defect zonnescherm repareren

In een woning waar op 7 hoog een zonwering hangt, waarschijnlijk al heel wat jaartjes oud. Helaas is deze voor een groot deel uit de rails (gewaaid).

Knikarm zonnescherm vervangen/repareren

Optima elektrisch zonnescherm gaat niet meer open, waarschijnlijk is de veer van de knikarm defect.

Defecte bandrol van zonnescherm herstellen

De band van het oprolsysteem van mijn zonnescherm is defect. De band van 19 mm kan ik zelf aanschaffen bij de Gamma te Duiven. Nu hangt het zonnescherm constant naar beneden. Kunt u mij een prijsopgave doen voor montage?