Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras laten opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras laten opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras laten opknappen

Dakterras laten opknappen

Graag wil ik ons dakterras van 12 m2. laten opknappen. Oude vlonders en balustrade ga ik verwijderen. De vakman levert (en plaatst) het materiaal voor de composieten vlonders, kunststof balustrade, en zonweringsdoek.

Afscheiding en vloer op dakterras opknappen

Ik heb op de 2e verdieping van mijn woning een dakterras van ongeveer 250 x 400 cm, dat grenst aan dat van de buren. Er zit een metalen frame met gefigureerd glas tussen als afscheiding. Ik wil wat meer privacy en wil tegen dat frame graag een kunststof bekleding laten plaatsen. Ik heb nu grote tegels op het terras en wil die laten vervangen door hout of kunststof. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier even met mij te bespreken en mij te adviseren over de materiaalkeuze. Daarna ontvang ik graag een offerte.