Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam vervangen

Dakraam vervangen

Ik wil een klein dakraampje laten vervangen. De maten zijn van de buitenkant 42 cm x 48 cm. De binnenkant 52 cm x 58 cm (ongeveer). Ook afwerken en zo.

Aantal klussen in en rond het huis laten uitvoeren

Ik wil graag een aantal klussen in en rond huis laten uitvoeren. Overigens zijn alle materialen aanwezig. - Schuifgrendels op schutting monteren. - Hoekstukjes op schutting monteren. - Uitzetijzers op slaapkamerraam vervangen. - Rolgordijn op Velux dakraam monteren. - Leertje in de keukenkraan vervangen.

Vervangen dakraam

Mijn tuimel(dak)raam gaat niet meer open. Hij moet vervangen worden + de betimmering vernieuwd.

Dakraam vervangen

Ik wil mijn huidige dakraam (c.a. 110 bij 114 cm) laten vervangen door een Velux SK06-dakraam van 114 bij 118 cm, inclusief aftimmeren. De opening moet dus ook iets vergoot worden. Het dakraam is in bezit. Het werk moet gebeuren op woensdag 19, donderdag 20 juli of vrijdag 21 juli.

Velux verduisterend rolgordijn vervangen

Ik wil een Velux verduisterend rolgordijn laten vervangen voor een nieuwe. Het dakraam betreft type GGL S06.

Klussen in huis

Ik wil graag 4 inbouwspotjes laten vervangen, die ik kan regelen met een afstandsbediening. Daarnaast gaat het Velux dakraam niet meer op slot. Het raam is verder in goede staat. Ik maak graag een afspraak.

Schilderwerk en vervangen van een badkamermeubel na lekkages

Ik heb lekkage gehad bij een dakraam en de oorzaak daarvan is inmiddels verholpen. Omdat het daar enige tijd ongemerkt heeft gelekt, is het schilderwerk onder het raam ook flink aangetast. Ik wil dit graag laten herstellen. Verder wil ik een badkamermeubel laten vervangen. Het is een meubel met een wastafelopbouw en daar hebben in de kast enkele leidingen gelekt, waardoor het kastje is gaan uitzetten. Ik ontvang voor beide klussen graag een offerte voor de verzekering. Ik heb daarmee al contact gehad en een vergoeding is mogelijk. Ik laat het werk graag zo snel mogelijk verzorgen.

Rolgordijn op dakraam monteren

Velux verduisterend rolgordijn ophangen bij schuin dakraam op zolder. Bij het rolgordijn wat er nu hangt is er een draad versleten en kapot. Ik wil deze graag laten vervangen. Het betreft een GGLU04 raam (134 bij 98 cm).

Dakraam, douchewand en doucheset plaatsen

Ik wil in de schuine wand in mijn badkamer graag een dakraam laten plaatsen van ongeveer 55 x 78 cm. Ik laat door de vakman hier graag even beoordelen of deze maat de juiste keuze is voor deze situatie. Verder heb ik een kunststof schuifwandje bij de douche dat ik wil laten vervangen en ook een doucheset. Ik zal alle materialen zelf inkopen. Ik maak graag een afspraak voor een adviesgesprek en ontvang daarna een offerte.

Vloer leggen en dakraam vervangen

Ik zou graag een laminaat vloer willen laten leggen in onze huiskamer, hal en bijkeuken. Er liggen nu al een kleine 40 jaar bruine tegels! Kunt u de tegels ook eruit halen? Of kan het laminaat over de tegels gelegd worden? Maar dan moeten de deuren ingekort worden. Het zijn hardhouten deuren. Ik zie nu dat er 25% korting is op al het laminaat. Ook moet ons dakraam vervangen worden. Een zelfde maat dakraam. Het glas is 1.16 x 74 cm.