Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam plaatsen

Velux rolgordijn plaatsen

Ik zoek een partij die een Velux rolgordijn kan plaatsen bij mijn dakraam. Het gordijn is reeds besteld. Het gaat om een DKL U08 1085S (GGL U08).

Horren en screen plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van: 1 screen/rolluik 220 x160 (begane grond) Inzethor voor twee ramen van ca. 150x70cm Rolhor voor dakraam 40x110cm Rolhor voor dakraam 50x110cm Rolhor voor dakraam 140x160cm Plisse Hordeur 201x100cm

Hor voor dakraam plaatsen

Ik wil een hor laten plaatsen in een Velux dakraam.

Dakramen pkaatsen

Ik wil 3 dakramen plaatsen in nieuwbouwwoning. Van de 3 dakramen weet ik de afmeting van 1 dakraam. Dat is 1,14 bij 1,18. Op gamma staat alleen de prijs van een dakraam vermeld zonder de prijzen van de extra werkzaamheden. Ik wil graag hiervan de prijzen weten: Exclusief: Aftimmeren/schilderen Aanpassen/bevestigen van (dak)pannen Afvoeren van vrijkomende materialen De montage van bijpassende rolgordijnen Overige extra bewerkingen zoals het aanpassen van gordingen en/of het aanbrengen van ravelingen De montage van combinatie- en balkondakramen Deze handelingen kunnen indien gewenst wel door het klusbedrijf worden uitgevoerd, maar dergelijke werkzaamheden zijn niet in de montageprijs inbegrepen en dient u bij het maken van de montageafspraak kenbaar te maken.

Dakraam plaatsen

Het gaat om een nieuwbouwhuis, waar wij een dakraam in willen laten plaatsen. Geen idee nog van hoe groot het dakraam zal zijn, zeg 115 bij 120. Het liefst hoor ik meerdere bedragen bij meerdere groottes van het raam. Het gaat om 1 raam aan 1 kant van de zolder.

Bruynzeel duoplissé hor plaatsen voor dakraam

Graag 1 duoplissé hor plaatsen voor dakraam velux ggl 304 (oudere uitvoering).

Rolhor tegen insecten voor dakraam plaatsen

Het betreft 2 velux dakramen GGL PO6 waar we een insecten rolhor geplaatst willen hebben, bij voorkeur van het merk Velux. De afmetingen van de ombouw zijn 99 cm breed en 113 cm hoog. Uitvoering graag z.s.m.

Meerdere horren plaatsen

Ik wil graag 1 hor voor een dakraam en 3 horren voor standaard ramen. Alle 4 moeten op maat gemaakt worden. Ik heb de horren al aangeschaft.

Insectenhor plaatsen in Velux raam

Het gaat om een insecten hor op een schuin dakraam aan de binnenzijde. Ik regel zelf de hor, moet alleen geplaatst worden. Er hoeft verder geen voorwerk gedaan te worden.

Rolluiken monteren

Ik wil op zolder een rolluik plaatsen voor dakraam (aan de buitenzijde). Afmeting 140 X 150 cm (raam aan de binnenzijde gemeten). Het rolluik mag worden ingemeten, geleverd en gemonteerd. Van binnen te openen en te sluiten middels een band.