Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel reinigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel reinigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel reinigen

Rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenzijde

De rolluiken zitten op een dakkapel op de eerste verdieping van het huis. Aan zowel de voorkant als de achterkant. Beiden moeten gedemonteerd worden om aan de binnenkant en buitenkant te reinigen. Ook de dakkapellen moeten worden schoongemaakt. Het zijn elektrische rolluiken die door een raam dat niet open kan niet van binnen uit te reinigen zijn.

Dakkapel reinigen

Kunt u ook een dakkapel reinigen? Er blijft tevens water op het dak liggen dus de afvoer van de dakkapel moet even doorgeprikt worden. Wij wonen in Zwijndrecht. Het dakkapel is bijna de geheel breedte van ons huis.

Rolluiken en dakkapel schoonmaken

Ik wil graag de dakkapel en de rolluiken binnen en buiten laten reinigen en ben venieuwd wat dat zou gaan kosten.

Rolluiken rondom het huis reinigen

Rolluik dakkapel binnen en buitenkant rolluik.

Rolluik en dakkapel reinigen

Rolluik 2,50 x 1,00 meter op de 2e verdieping

Rolluiken schoonmaken en meteen nakijken

Ik wil bij 2 dakkapel de rolluiken laten reinigen, binnenkant, buitenkant en binnen in de kap. De afmetingen zijn 240 x 130 cm en 200 x 130 cm. De bak moet opengemaakt worden om schoon te kunnen maken. Als de bak open is dan gelijk nakijken of alles nog in orde is. Het zijn elektrisch bedienbare rolluiken. De rolluiken zijn op de zolderverdieping.

Elektrische rolluik op een dakkapel reinigen

Wie kan mij helpen? Ons elektrisch rolluik op het dakkapel is zeer vies. Ik zoek iemand / bedrijf die dit voor ons kan reinigen. Daarnaast zitten er op onverklaarbare reden vliegen in het rolluik. Als ik het rolluik laat zakken lopen er allemaal vliegen op het rolluik. Niet heel fijn Hoe komen we hier vanaf? Het raam gaat naar buiten open waardoor we er erg moeilijk bij kunnen komen. Woonplaats is Noordwijk Zuid Holland. Tips zijn welkom.

Binnenkant van de rolluiken reinigen

1 x rolluik dakkapel 210 x 120 cm (ongeveer) = 2.52 m2

Dakkapel reinigen en waxen

Reinigen en in de was zetten van een dakkapel van 5 meter.

Dakkapel reinigen en indien mogelijk waxen

Dakkapel 1,5 meter breed , kunststof kozijn en trespa bekleding buitenzijde. Indien mogelijk in wax zetten