Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel realiseren

Dakkapel realiseren

4 November krijg ik de sleutels van mijn nieuwe huis. Ik wil mijn zolder functioneel en leuk inrichten. Hierbij moet je denken aan een waskamer, speelruimte voor de kinderen en een logeerkamer. Daarnaast wil ik graag een dakkapel, is nu een normaal dak.

Diverse klussen voor de zolder

Ik wil een zolderkamer realiseren. Dakkapel is al geplaatst en afgetimmerd. Tussenwand met deur plaatsen, verwarmingsradiator plaatsen, elektra aanleggen. De kamer is 21 m2. Het dak is schuin.

Wij hebben een nieuwbouwhuis (juli 2008 ...

Wij hebben een nieuwbouwhuis (juli 2008 opgeleverd )met een hele hoge nok waarin we graag een extra verdieping willen realiseren. Natuurlijk moet er dan ook een extra trap gezet worden, we zijn dan dus ook op zoek naar een timmerman met veel ervaring in verbouwingen. Graag advies van bedrijf wat er mogelijk is, zoals evt. een dakraam of dakkapel.

Direct na oplevering van de sleutel van ...

Direct na oplevering van de sleutel van ons nieuwbouwhuis zouden wij graag het volgende willen laten realiseren: uitbouw begane grond achter gevel 2,5 meter, splitsing van slaapkamer 1ste etage in 2 kamers, vervanging vlizotrap voor vaste trap naar zolder, plaatsen dakkapel op zolder, creeeren 4de slaapkamer zolder, evt verplaatsing wasmachine hok van 1ste verdieping naar zolder en plaatsing van wc in deze ruimte. Graag zouden wij offertes ontvangen voor deze werkzaamheden waarbij belangrijk is dat het idd mogelijk is direct na oplevering van de sleutel de werkzaamheden uit te voeren.

ik wil op de eerste verdieping van mijn ...

ik wil op de eerste verdieping van mijn huis een badkamer realiseren. (de badkamer bevindt zich nu achter de keuken). om extra ruimte te creeren moet tevens de huidige dakkapel verbreed worden. ook moeten binnen twee wandjes geplaatst worden. Daarnaast wil ik in de badkamer een douche, toilet en wastafel realiseren.

Realiseren uitbouw aan achterzijde. ...

Realiseren uitbouw aan achterzijde. Daarnaast realisatie dakkapel op eerste verdieping.

we willen een kelder onder ons woonhuis ...

we willen een kelder onder ons woonhuis laten maken, de keuken vernieuwen en een stukje laten uitbouwen en er mogelijk een open keuken van maken, de kamer op zolder verdelen in 2 kamers (middels een tussenwand met twee deuren) en een dakkapel op de garage realiseren. We zoeken een architect die ons hiermee wil helpen, tekeningen en bouwaanvraag kan verzorgen, advies geeft bij de aanbesteding en mogelijk ook het toezicht tijdens de verbouw voor zijn/haar rekening neemt. De functie voor de kelder wordt vooralsnog: bergruimte, speel/muziekruimte en evt wasruimte met plaats voor wasmachine/droger.

Het gaat om een dakkapel. Er moet een ...

Het gaat om een dakkapel. Er moet een binnenmuur gesloopt worden om zodoende een grotere kamer te realiseren. Het veluxdakraam dat nu aanwezig is, zou ik graag elders willen plaatsen.

Wij willen een verdieping opbouwen. Een ...

Wij willen een verdieping opbouwen. Een met een dakkapel. Daar willen wij twee kamers realiseren.

Geachte heer/mevrouw, Wij zijn op zoek ...

Geachte heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een dakkapel voor onze nieuwe woning. Wij willen graag een dakkapel aan de voor en de achterzijde van de woning. Voor de voorzijde van de woning hebben we een bouwvergunning nodig. Kunt u helpen om dit allemaal te realiseren en zo ja wat gaat het ons kosten. Met vriendelijke groet,