Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot plaatsen

Dakgoot plaatsen

Graag wil mevrouw een dakgoot laten plaatsen van 16 meter. Het moet geen ronde dakgoot worden, maar een bakgoot (kunststof). Dit is ook de huidige situatie, echter deze lekt.

Schutting plaatsen en goot aan tuinschuur

Graag wilde ik schutting laten plaatsen Dakgoot plaatsen op tuinschuur

Vogelwering plaatsen en nesten verwijderen

Graag zou ik in 11 meter dakgoot aan de voor- en achterzijde van mijn woning vogelwering willen laten plaatsen. Ook wil ik graag de nesten die er nu zitten laten verwijderen. Graag ontvang ik een offerte met daarin de soort vogelwering die u gaat plaatsen en de kosten daarvan.

Kunststof dakgoot plaatsen aan tuinhuis

Kunststof dakgoot plaatsen/vernieuwen inclusief materiaal en afvoerpijp(dakgoot is circa 4 meter)

Terrasoverkapping met stalen frame bouwen

Ik wil graag een terrasoverkapping laten maken. Het gaat om een ruimte van 2 x 3 meter. Het stalen frame is reeds aanwezig, het gaat om het plaatsen van de dakplaat van doorzichtig polycarbonaat. Daarnaast het afwerken met een dakgoot/ afvoerpijp.

Kozijnen aanpassen voor screens

Wij willen graag screens laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis. Echter is er weinig ruimte onder de dakgoot en het kozijn zodat met gemonteerde screens de ramen nog open kunnen. Om ruimte te creeren dienen de ramen te worden vervangen voor kleinere ramen en dient het kozijn daarnaar te worden aangepast. De ramen zijn 1360mm x 770mm en zijn van hardhout. Graag zouden wij een offerte zien voor het vervangen van 2 op maat gemaakte ramen van hardhout. Deze ramen dienen in grondverf en met dubbelglas te worden aangeleverd en afgehangen. Het kozijn dient te worden aangepast naar het nieuwe raamkozijn maat. Deze klus dient in maart, april te worden uitgevoerd. Hierbij hoop ik u voldoende te hebben geïnformeerd, Heeft u nog vragen of opmerkingen verneem ik graag via de mail of mobiel.

Diverse werkzaamheden in en het huis

De werkzaamheden zijn als volgt: - Buitenverlichting wijzigen. 1 lamp met bewegingssensor en 1 lamp met nachtsensor voor en 1 lamp met bewegingssensor opzij plaatsen; - Dakgoot reparatie. De dakgoot sluit niet goed aan waardoor er lekkage ontstaat; - Plafond in bijkeuken vernieuwen met gipsplaten. Het zal gaan om 7 a 8 gipsplaten van 2.20 meter lang.

Vogelschroot plaatsen

Vogelschroot plaatsen in de dakgoot onder de pannen, het gaat om ongeveer 7 meter. De goot zit boven de tweede verdieping (ongeveer 5.5 meter).

Dakramen plaatsen

Ik wil 2 dakramen laten plaatsen. 1 van 78 x 78 cm. en 1 van 78 x 134 cm. De dakramen zijn van Fakro en de dakgoot zitten erbij. Waar het dakraam van 78 x 134 moet komen zit al een heel klein dakraampje wat dus weg gaat. Waar het andere dakraam komt in het dak nog dicht. Het dak heeft dakpannen. Er heeft al een timmerman naar gekeken en ons deze dakramen geadviseerd, hij zou ze ook plaatsen maar in verband met een ongeluk is hij er voorlopig niet toe in staat. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om ze te laten plaatsen.

Klussen en onderhoud in huis

Klussenlijst: - loslatend stucwerk boven de vloer in woonkamer en bijkeuken. Beiden ong. 0,20 x 3 m. - dimmer plaatsen woonkamer. - lekkage schuur ( wrs dakgoot). - plafond egaliseren (naden van gipsplaten), ongeveer 30 m². - kraan in gang of meterkast plaatsen. - plint woonkamer plaatsen.