Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak terras en balkon isoleren dakleer vervangen en schoorsteen verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak terras en balkon isoleren dakleer vervangen en schoorsteen verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak terras en balkon isoleren dakleer vervangen en schoorsteen verwijderen

Dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn plat dak, terras en balkon willen laten isoleren en nieuwe dakleer er op laten zetten. Totaal is het ongeveer 48 m2. Ik heb op dit moment ook een schoorsteen van een kachel er in zitten die zou ik er graag ook uit willen hebben. De buis loopt door naar de slaapkamer. Betreft woning met 3 etages.

Complete dakterras realiseren

Het betreft een plat dak waar ik een dakterras op wil plaatsen. De oppervlakte bedraagt zo'n 15-25 m2. Terras bestaat uit een vlonder met hekwerk en een grote lichtkoepel als daktoegang. Met de offerte moeten ook de kosten voor de daktoegang worden geïncludeerd. Het plaatsen van een nieuwe trap kan worden geexcludeerd.

Windscherm creatief bevestigen

Ik heb een dakterras waar ik een oprolbaar windscherm wil laten installeren. De hoofdplaat van het windscherm is denk ik te plakken met lijm aan een U-balk op de hoek van het terras, het is een metalen u-balk met een soort plastic coating. Normaliter wordt de paal in de grond of in een tegel geschroefd maar ik zoek naar een permanente bevestiging en ik denk niet dat ik schroeven van 8 centimeter in mijn bitumen plat dak kan schroeven. Hetgeen de ondergrond is van mijn dakterras. Het windscherm weegt zo’n 18 kilo en als je het windscherm uittrekt komt er een enorme kracht op te staan, moet dus heel stevig vast worden gemaakt. Ik zoek ook een handigheidje om het windscherm, eenmaal uitgerold aan te bevestigen. Nu heb ik daar 2 paaltjes voor gekregen, het windscherm is namelijk aan 2 zijden uittrekbaar, in totaal 6 meter iedere zijde 3 meter. Een soort handvat kun je dan in dat kleinere paaltje van zo'n 90 centimeter hoog hangen. Ik wil hier iets vastlassen of schroeven op de metalen reling die rondom mijn dakterras loopt. Of een stukje metaal bedenken dat als een soort bankschroef op de zwevende metalen reling kan worden geschroefd en die iets uitsteekt zodat het uittrekbare scherm erin kan worden gehangen. Ik zoek dus een creatieve meedenker die kan lassen en verstand heeft of het geheel met lijm is te bevestigen en het houdt, of iets creatievers kan verzinnen dat werkt. Zie foto’s windscherm op de buitenste balk van het dakterras. Als de vakman er dan toch is, ook graag een ladder meenemen voor lijmen van duivenpinnen op de bovenzijde van de dwarsbalken van het terras en even meehelpen met het spannen van de touwtjes op de bovenbalk naar de bloembak om een druivenplant omhoog te laten groeien.

Metalen spiltrap plaatsen

Ik ben begonnen met het plaatsen van een stalen spiltrap van het terras naar het dak, bouwpakket, type Firenze. Nu zijn er 2 dingetjes: normaal wordt de spil op een betonnen vloer vastgezet. Maar omdat het terras eigenlijk een dakje is van de kamer eronder, is deze van houten balken met planken erop in plaats van beton. De spil van de trap heb ik voorlopig met keilbouten aan een betontegel 50 x 50 bevestigd, maar ik ben op zoek naar een veiligere constructie. Ik weet alleen nog niet welke. Ten tweede, de meegeleverde bouten en pluggen voor de bevestiging van het afstap plateau aan de gevel waren te kort, het boeideel is bijna 3 cm dik. Ik heb zelf langere schroeven gehaald maar die zijn denk ik te dun. Die kwamen bij een beetje flink trekken al uit de muur. Ik zoek een aannemer die: het afstap plateau stevig aan de gevel kan monteren, keilbout of chemisch anker of zo. Maar vooral eerst meedenken over een goede vloer bevestiging, bijvoorbeeld vierkante meter beton maken, zoals een parasolvoet ofzo. Het moet veilig zijn, het is van de 2e naar 3e etage. Er zijn foto's beschikbaar.

Muurpaviljoen Ravenna plaatsen

Ik zou montage offerte willen hebben voor de muurpaviljoen van Karwei, zie in de bijlage de offerte. Er moeten drie palen geplaatst worden. Daar is het een terras, betegelde ondergrond dus. Tekst van Karwei: De muurpaviljoen Ravenna is geschikt om het hele jaar buiten te staan. Het paviljoen is gemaakt van stevige aluminium palen en heeft een polycarbonaat dak, waardoor deze alle weersomstandigheden aan kan. Met afmetingen van 440x290cm heb je een zeer grote oppervlakte om onder te zitten.

Zonnedoek monteren op een terras

Terras achter d.m.v. een zonnedoek weren tegen de zon. Een driehoekig scherm als dat mogelijk is. Aan de achterzijde is een aanbouw van 1 steens muur, het verlengde van de keuken. Onder hetzelfde dak. De achterpui is een houten aanbouw. De berging, ook enkelsteens, loopt verder dan de woning. Schutting die daaraan vastzit is tot 1 meter hoog van steen met daarop een schutting. Nu een vierkant systeem/constructie waar zeil tussen te bevestigen is. Er zijn verschillende pilaren in de tuin, wellicht dat die gebruikt kunnen worden. Het is een tussenwoning. Graag komen kijken en een goed advies over mogelijke oplossingen voor een demontabel systeem aan te schaffen. Voor informatie over het schaduwdoek en de montage: http://nesling.nl/klantenservice/montageservice.php

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping met kunststofpalen. De palen moeten waarschijnlijk worden ingegoten in beton. Het terras heeft een lengte van plusminus 22 meter. De breedte is 5 meter. De liggers van metaal zijn al aanwezig. Het dak willen wij graag van golfplaten. Het beste is als u een kijkje komt nemen, er moeten ook nog werkzaamheden aan een schuur plaats vinden.

Deuren naar terras en opknappen hal

Vervanging van groot raam door openslaande deuren met dubbel glas HR naar terras. Aanrechtblok slopen. Hal ombouw voor verwarimingsketel en meterkast. Slopen van muurtjes en 3 nieuwe deuren. Radiator verplaatsen en gaskachel verwijderen. Eventueel in kamer schoorsteen slopen. Vervangen closet en toebehoren. Dakgoot schoonmaken en kunsstof pijp op dak verwijderen en dichtmaken. Materiaal in overleg.

Plaatsen van twee dakterrassen

Twee platte daken die opnieuw zijn bedekt waarop een houten terras lag. Nu zouden we graag een composiet/kunstof vlonderdelen terras willlen en laten plaatsen. Het bestaande hekwerk van aluminium willen wij hergebruiken, deze waren bevestigd in de hardhouten balken van de oude vlonder dus niet verankerd in het dak of gevel. Het gaat om een dak van ongeveer 15m2 en een dak van 35m2.

Graag zou ik de hieronder genoemde ...

Graag zou ik de hieronder genoemde werkzaamheden willen laten uitvoeren aan mijn appartement in de Pijp in Amsterdam. Dakterras: Verwijderen van de bestaande houten vlonders en van het hekwerk. Aanbrengen van nieuwe vlonders van duurzaam hout, opp. 530 x 840 cm. Installeren van een nieuw trapluik/koepelluik, 110 x 110 cm. Plaatsen van een metalen hekwerk rondom het terras met een hoogte van 120 cm. Aanbrengen van een strook met grind rondom het terras. Aanbrengen van een laag grind op het dak van de keuken. Slaapkamer: Plaatsen van een dakraam, 100 x 80 cm. Graag ontvang ik van u een raming van de kosten. Indien u de situatie ter plaatse eerst wilt zien, dan kunt u mij bereiken op de telefoonnummers voor een afspraak.