Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete Nesling pergola plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete Nesling pergola plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete Nesling pergola plaatsen

Complete Nesling pergola plaatsen

Ik wil een complete Nesling pergola laten plaatsen, type wall 1, buitenmaten 402 breed x 391 lang.

Nesling harmonicadoek monteren

Het monteren van een Nesling Harmonicadoek afmetingen 290 x 400 cm. Het complete pakket is reeds aanwezig. Montage graag zo spoedig mogelijk.

Nesling pergola laten plaatsen

Wij willen van Nesling de complete stand alone pergola (dus met schaduwdoek) laten plaatsen in de maat 2.90 x 4.00 meter. Het betreft dus een bouwpakket. Wat is de totale prijs voor het plaatsen?

Nesling Wall 1 leveren en plaatsen

Het betreft de aanschaf en montage van de Nesling Wall 1 (B) 380B - 500L. Graag het complete pakket inclusief aanschaf en plaatsen in een achtertuin.

Nesling pergola plaatsen en monteren

Ik wil graag een complete Nesling pergola van 3,70 x 5,00 meter laten plaatsen en monteren op een stenen terras. Daarin kunnen de gaten voor de palen gemaakt worden. Afgelopen zaterdag heb ik de pergola besteld, deze zal binnenkort thuis afgeleverd worden.