Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Cinewall plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cinewall plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cinewall plaatsen

Cinewall plaatsen

Cinewall voor televisie en sfeerhaard. Ook wil ik aan de bovenzijde zowel links als rechts inbouwspotjes gerealiseerd krijgen

Het plaatsen van een cinewall

Graag zou ik willen weten wat het kost om een cinewall (die we bij de Praxis willen kopen) te laten plaatsen. Ik wil graag dat hij netjes recht komt te hangen. Tevens wil ik vragen dat als ik dit bestel...het eventueel ook half december geplaatst kan worden.??

Cinewall plaatsen

Een cinewall plaatsen. Standaardmaat van Praxis.

Plaatsen van een Cinewall

Voor mijn nieuwe woning ben ik op zoek naar een vakman die een Cinewall kan ophangen. Deze zal ik bij Praxis kopen. Standaardformaat van 1.99 meter bij 1.99 meter. Moet goed aan de muur bevestigd worden.

Cinewall achterwand installatie

Ik wil graag een cinewall achterwand aanschaffen, maar wil graag weten wat het me gaat kosten om het door een vakman te laten plaatsen. En ik wil graag weten of de Cinewall ook geschikt is voor een LCD TV.