Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenzonwering verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenzonwering verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenzonwering verwijderen

Buitenzonwering verwijderen

Het verwijderen van twee zonweringen op de eerste etage van een eengezingswoning. De zonweringen zijn aan een dakkapel gemonteerd.

Buitenzonwering vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het verwijderen van het oude zonnescherm en het monteren van een nieuw, elektrisch knikarmscherm van ongeveer 4.5 meter breed. Het scherm moet op de begane grond aan de tuinkant aan het huis gemonteerd worden.

Buitenzonwering verwijderen

Er moet op 1e verdieping een buiten zonnescherm verwijderd worden. Het is een ouderwets type.