Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitentrap en leuning leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitentrap en leuning leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitentrap en leuning leveren en plaatsen

Buitentrap en leuning leveren en plaatsen

Ik wil een buitentrap met armleuningen vanuit mijn raam op een vlonder. Dit is nog geen meter volgens mij. Van welk materiaal dit moet bespreek ik graag met de specialist.

Timmer- en schilderwerk in en om huis laten doen

Op 2 september ontvangen wij de sleutel van de door ons gekochte dijkwoning. Daar moeten een aantal klussen gedaan worden voordat we eind september verhuizen. Het gaat om timmer- en schilderwerk. Er moeten 3 traphekjes worden geplaatst bij een binnentrap. Er moet een tuinhekje met poort worden geplaatst en een traphekje bij een ijzeren buitentrap. Verder moeten er stellingen op maat worden gemaakt in twee bergruimtes, moet er een nis worden omgebouwd tot kast en moet er een maatwerk leuning gemonteerd worden bij de trap van de dijk naar de woning. Ook willen we een inbouw slaapkamerkast laten demonteren en later laten terugplaatsen met een kleine aanpassing. Het schilderwerk bestaat uit het schilderen van 4 wanden en het opknappen / bijwerken van een aantal vervuilde muren bij afzuigpunten. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Verandering buitentrap

Onze betonnen buitentrap heeft een fietsgoot aan de leuningzijde, waardoor de leuning niet bruikbaar is. We zouden dat willen veranderen en willen daarover graag advies c.q. een offerte ontvangen. Gaat om 6 treden.