Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenlamp? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenlamp. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenlamp

Nieuwe tuinpoort plaatsen en buitenlamp ophangen

Ik wil mijn tuinpoort laten vervangen en de buitenlamp die ik bij Gamma gekocht heb op laten hangen. Het is een tuinpoort van 90 bij 180 cm.

Zonwering, buitenlamp en ventilator monteren

Ik wil graag een terras zonwering laten monteren. Afmeting 300 cm. U hoeft geen oude te verwijderen. Moet geplaatst worden op de begane grond. Daarnaast moet er ook een buitenlamp en een ventilator opgehangen worden. Materialen aanwezig.

Buitenlamp

Buitenlamp monteren,dus oude lamp verwijderen en nieuwe aansluiten lamp is bol 50 cm doorsnede

Jaloezie en buitenlamp monteren

Ik wil een buitenlamp en een jaloezie laten ophangen. Materialen heb ik in huis.

Gat in een tegel maken voor de droogmolen

Gat in de tuin voor droogmolen, buitenlamp ophangen en elektra van binnen pakken. Televisie ophangen. Kitrand in badkamer opnieuw doen 1 lijn van boven naar onder.

Klussen in huis

Ik wil graag een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Het betreft de installatie van 4 rolgordijnen, waarvan 1 rolgordijn op maat gemaakt moet worden. Tevens het monteren van 1 buitenlamp voor aan de berging en een anti-inbraak strip op de voordeur.

Kleine klussen uitvoeren

Ik wil de vakman het volgende laten doen: 1) De dop van de verwarming vervangen. Ik heb een nieuwe dop maar niet het juiste gereedschap. 2) Onze buitenlamp met bewegingssensor doet het niet meer. Weet niet wat het probleem is. 3) Dimmer van de spotjes is kapot. Moet waarschijnlijk vervangen worden. 4) monteren van een lamp in de trap kast. Enig materiaal die de vakman eventueel nodig zou kunnen hebben wordt door de klant aangeschaft.

Buitenlamp ophangen en van stroom voorzien

Ik heb een buitenlamp bij de Gamma gekocht en wil graag dat deze naast de keukendeur buiten wordt opgehangen en voorzien van stroom. Het is ongeveer 1,5 meter van het dichtstbijzijnde stopcontact af in de keuken, dus mogelijk dat er een (geaard) buitensnoer met stekker aan de lamp gemonteerd kan worden,als dat veilig is tenminste (ik ben geen expert). En anders zie ik nog een mogelijkheid, ik zie onder de keukendeur buiten namelijk een afgeknipte buitendraad uit de grond steken. Ik hoor graag wat een veilige mogelijkheid is, en met prijsindicatie. Bij voorbaat

Diverse montageklussen

Ik wil een aantal zaken in mijn huis en schuur laten monteren. Het gaat om een schilderijenrail, een plisséhor voor de achterdeur, een trekschakelaar voor een lamp, een lamp in de schuur en een buitenlamp aan de schuur. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn. Alle materialen zijn hier al aanwezig.

Lampen ophangen aan een betonnen plafond

Beneden is het plafond zo hard dat een gewone boor niet werkt (waarschijnlijke beton). In de gang en woonkamer moet een lamp opgehangen worden. En een lamp die al provisorisch hangt moet strakker tegen het plafond. Op de bovenverdieping moeten er drie lampen vervangen worden: badkamer, gang en werkkamer. Buiten moet een lamp vervangen worden door een buitenlamp met sensor.