Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Brievenbussen (8 in totaal) appartementencomplex renoveren of vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: brievenbussen (8 in totaal) appartementencomplex renoveren of vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: brievenbussen (8 in totaal) appartementencomplex renoveren of vervangen

Brievenbussen (8 in totaal) appartementencomplex renoveren of vervangen

Vooral de buitenkant van de brievenbussen is in slechte staat, met losse/ontbrekende kleppen, constructie in metaal - afmetingen van buiten: - totale breedte 129 cm, per postbus 29 cm - hoogte postbussen 36 cm, diepte 42. Afmeting van binnen: 118 cm breed, per postbus 16 cm, hoogte 33 cm

Vervangen van brievenbussen en ...

Vervangen van brievenbussen en bel/intercom installatie in appartementencomplex. Er zijn 3 entrees. Bij 2 van de entrees is de constructie gelijk. Derde wijkt af. De brievenbussen bij 2 entrees zijn ingebouwd in een houten muur dat tussen de glazen pui is gezet. Ze steken uit aan de buiten- en de binnenkant van het hout. Bij de derde entree zijn een belunit en 4 brievenbussen. het gaat om 1 blok. De brievenbussen zijn in een dikke muur geschoven.