Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bovenzijde radiatorombouw open frezen en elektraklusje? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bovenzijde radiatorombouw open frezen en elektraklusje. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bovenzijde radiatorombouw open frezen en elektraklusje

Bovenzijde radiatorombouw open frezen en elektraklusje

Ik ben op zoek naar iemand die een sierfrees kan zetten in de bovenkant van een aantal ombouwen en de elektra naar een wandlamp in de gang doet het niet meer. Ik ben onlangs verhuisd en om de radiatoren zitten al ombouwen. Aan de voorkant zijn ze deels open maar aan de bovenkant zijn de ombouwen gesloten. Hierdoor blijft de warmte steken. De bovenkanten zijn onderdeel van de vensterbank dus ze kunnen niet los gehaald worden. De wandlamp in de gang krijgt geen elektriciteit. Waarschijnlijk is de verbinding in het plafond niet goed meer. Hiervoor moet het plafond open (gipsplaat).