Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boiler vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boiler vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boiler vervangen

Het vervangen van de CV combiketel naar elektrische boiler

Op dit moment hebben wij een CV combiketel. Door een storing geeft deze op het moment geen warm water en voor verwarming wordt deze nauwelijks gebruikt. Wij hebben nu het idee om de ketel weg te halen en te vervangen door een elektrische boiler van 120 liter voor de warm water voorziening. De verwarming op de nog resterende 'koude' dagen dit seizoen lossen we op andere wijze op en richting volgende winter gaan wij ons oriënteren op andere verwarmingsmogelijkheden waaronder gas-los.

Close in boiler vervangen en installeren

Close in boiler in de keuken is oud en aan vervanging toe. Het civon lekt. Graag zouden we de oude weghalen en een nieuwe plaatsen. Het gaat om ongeveer 10L. Wil gewoon een goede optie.

Gasgeiser vervangen door een doorstroom boiler

Ik wil de gasgeiser vervangen door een doorstroom boiler voor een 1-2 p huishouden / voor warm water in de keuken en badkamer (bad en douche) / aanpassen elektra groep wordt verzorgd.

Keukenboiler vervangen

Mijn keukenboiler - merk Daalderop - is kapot. Ik wil het op korte termijn laten vervangen. Kan boiler en aansluit set al in huis hebben.

Geiser vervangen door boiler

Ik wil mijn geiser laten vervangen door een boiler, het gas moet worden afgesloten, ik weet niet precies hoe veel ruimte er nodig is voor een boiler maar ik hoop dat deze in de kast past. Het beste is om langs te komen om te kijken wat de situatie is. Het gebouw stamt uit 1960, dus qua elektriciteit en water toevoer ben ik niet zeker.

Elektrische boiler plaatsen

Ik woon in een koop appartement. Een persoon huishouding. Ik wil graag van de gas geiser af. Deze moet verwijderd worden en ik wil het vervangen door een elektrische boiler. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

De oude elektrische boiler vervangen en nieuwe plaatsen en leveren

Graag laat ik een boiler onder het aanrecht plaatsen. De huidige boiler, lekt en geeft vies water, is ook aangesloten op koud- en warm water en de cooker. Het gaat om het verwijderen van de oude boiler en plaatsen nieuwe. Ik denk dat ik een nieuwe elektrische boiler wil. De huidige is ook elektrisch. Graag oude afvoeren. We zijn met 2 personen. Ik denk dat de huidige 10 liter is.

Gasketel vervangen door elektrische boiler, plaatsen zonnepanelen en grond warmtepomp

Grote elektrische boiler ter vervanging van gasketel voor cv van een bungalow met 8 platte en 3 geribbelde radiatoren, alle dus op 1 verdieping. Huidig gasverbruik 2500-3000 m3 per jaar (incl. gastoestel 10%). Netto ca. 2200-2700 m3. De boiler kan op de plaats van de oude gasketel komen. Op het platte dak met kunststof bedekking kunnen meer dan 10 extra zonnepanelen komen. Warm water t.b.v. badkamer en keuken (+ kleine wastafel). Dak moet eerst gecontroleerd worden of het plaatsen van zonnepanelen mogelijk is en wil graag goed geïnformeerd worden over het plaatsen van een grond warmtepomp.

CV ketel vervangen

Ik zit al 1 jaar zonder warm water. Ik heb een CV ketel die vervangen moet worden, alleen wilt niemand dit doen omdat het veel te zwaar is. Ik zou graag een elektrische boiler willen hebben. Ik hoop dat dit mogelijk is en ik ontvang graag een offerte.

Kapotte boiler verwijderen, nieuwe plaatsen

Die oude boiler is stuk en moet z.s.m. vervangen woorden. In de offerte wil ik de prijs van de nieuwe boiler zien, het verwijderen van de oude en het aansluiten van de nieuwe. Het liefst zo snel mogelijk opgelost!

Partners

Partners van Casius