Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenkant van de rolluiken reinigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenkant van de rolluiken reinigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenkant van de rolluiken reinigen

Rolluiken verplaatsen van binnen naar buiten

Mijn huidige rolluiken zijn nu aan de binnenkant van de woning gevestigd. Maar ik wil ze naar de buitenkant verplaatsen.

Rolluiken reinigen

Wij zijn op zoek naar iemand die rolluiken kan reinigen. Een zelf de materialen er voor heeft. Zowel binnenkant als buitenkant. Het gaat om twee rolluiken boven verdieping en twee rolluiken begane grond. Afmetingen. Boven verdieping. 1 x 140 x 170 1 x 100 x 100 Begane grond. 1 x 140 x 170 1 x 70 x 170

Rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenzijde

De rolluiken zitten op een dakkapel op de eerste verdieping van het huis. Aan zowel de voorkant als de achterkant. Beiden moeten gedemonteerd worden om aan de binnenkant en buitenkant te reinigen. Ook de dakkapellen moeten worden schoongemaakt. Het zijn elektrische rolluiken die door een raam dat niet open kan niet van binnen uit te reinigen zijn.

Rolluiken en zonwering demonteren, schoonmaken en hermonteren

Aangezien de schilder eerdaags begint aan het schilderen van de buitenkant, wil ik graag de rolluiken (14 stuks) laten reinigen. Uiteraard ook de binnenkant. Bij voorkeur de rolluiken tijdelijk verwijderen, zodat de schilder alles kan schilderen en daarna de rolluiken schoon terugplaatsen.

Rolluiken laten schoonmaken

2 rolluiken moeten schoon aan binnenkant en buitenkant.

Rolluiken reinigen

Ik wil graag 3 rolluikenlaten reinigen zowel de buiten als de binnenkant. De luiken zijn vrij groot. Het liefste had ik dat er iemand eerst komt kijken.

Rolluiken reinigen aan de binnenkant

Ik wil graag 2 rolluiken aan de binnenkant laten schoonmaken. Ze zitten aan een schuifdeur maar die gaat maar tot de helft open. 1 is 2 meter breed de ander ongeveer 2,50 meter breed. Je kan met de auto niet gelijk voor de deur parkeren.

Binnenkant van rolluiken reinigen

Aangzien de schilder eerdaags begint aan het schilderen van de buitenkant, wil ik graag de rolluiken (14 stuks) laten reiningen. Uiteraard ook de binnenkant. Bij voorkeur de rolluiken tijdelijk verwijderen, zodat de schilder alles kan schilderen en daarna de rolluiken schoon terugplaatsen.

Rolluiken aan de binnen- en buitenkant reinigen

Wij zijn op zoek naar iemand die rolluiken kan reinigen. Een zelf de materialen er voor heeft. Zowel binnenkant als buitenkant. Het gaat om twee rolluiken boven verdieping en twee rolluiken begane grond. Afmetingen. Boven verdieping. 1 x 140 x 170 1 x 100 x 100 Begane grond. 1 x 140 x 170 1 x 70 x 170 Kan in Overleg wanneer.

Rolluiken schoonmaken en meteen nakijken

Ik wil bij 2 dakkapel de rolluiken laten reinigen, binnenkant, buitenkant en binnen in de kap. De afmetingen zijn 240 x 130 cm en 200 x 130 cm. De bak moet opengemaakt worden om schoon te kunnen maken. Als de bak open is dan gelijk nakijken of alles nog in orde is. Het zijn elektrisch bedienbare rolluiken. De rolluiken zijn op de zolderverdieping.