Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer storten buiten voor serre? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer storten buiten voor serre. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer storten buiten voor serre

Betonvloer storten buiten voor serre

Buiten betonvloer storten voor serre. +/_ 12 m2. Zie foto voor huidige situatie.

Betonvloer storten

Ik krijg per juni volgend jaar een nieuwbouwhuis opgeleverd. In de keuken wil ik een Bruynzeel keuken inbouwen mte een blad van 3 meter / 60 cm diep (incl gootsteen die ik ook in beton wil hebben en incl. inductiekookplaat). Graag zou ik willen weten wat dit ongeveer kost. Daarnaast overweeg ik ook om alle vloeren in beton te laten uitvoeren (160 m2). Ook hiervoor graag een opgave. Maar de keukenvraag is nu actueel, omdat ik voor 3/9 een keuken gekozen moet hebben

Betonvloer storten en vlinderen

Er moet 16 m2 beton gestort worden en vervolgens gevlinderd worden. Dikte is ongeveer 15-18 cm. Wapening is al gedaan. Dus alleen storten en vlinderen. De locatie is goed te bereiken.

Uiteenlopend kluswerk in de woning

Ik zoek een vakman voor een aantal kleine klussen; 1. Vervangen toiletpot, fontein (en betegelen toilet) 2. Verplaatsen waterafvoer voor wasmachine maken aansluiting kraan 3. Infresen leidingen douche in muur 4. Voorbereiden keuken voor plaatsing (11 januari haal ik die op) 5. Verhangen 3 deuren Ik wil een betonvloer laten storten en laten stuken. Wat zou ik als eerste moeten laten doen? Een stukadoor heb ik al. De woning is momenteel in casco staat.

Blokhut monteren en betonvloer laten storten

Ik wil graag een betonnen fundering laten maken voor een blokhut. Dit zal ongeveer 10 m2 groot moeten zijn. Vervolgens wil ik ik de blokhut ook in elkaar laten zetten, dit zal een bouwpakket gaan worden maar is nog niet uitgekozen.

Betonvloer storten

In augustus krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis. Het huis heeft een inpandige garage van 6 bij 3. Daar liggen nog oude tuintegels in die ook verwijderd moeten worden, deze liggen los. Ik zou daar graag een mooi beton vloertje gestort willen hebben. Wat zijn de kosten?

Betonvloer t.b.v. schuur

Vloertje storten van 3 x 2.50 meter ten behoeve van een schuur. Zie bijgevoegde foto.

Betonvloer storten voor tuinhuis

Betonnenvloer voor tuinhuis. Maatvoering: 7,5 x 2,75 x 0,1 meter. Wellicht ook nog voor aanbouw: 3,75 x 2,5 x 0,1 meter.

Betonvloer leggen

De vloer van de deel van onze woonboerderij is nog in originele staat, met mestgruppen en voedergoten. In deze deel willen wij een vlakke betonvloer hebben. De mestgruppen dienen eerst opgevuld te worden (puin/zand) en er moeten enkele betonnen randen verwijderd worden. Oppervlakte 165 m2, gemiddeld te storten betonlaag ongeveer 10 cm. Ik kan zelf hand- en spandiensten aanbieden. Mijn advies is om vooraf op locatie te komen kijken.

Betonvloer in garage storten

Ik wil een betonnen vloer in de garage laten storten. Afmetingen ca. 9 m X 3,15 m, ca. 28 m2 dus. Er liggen nu tegels van 30x30 cm, deze kan ik evt. zelf verwijderen incl. afgraven (in overleg te bepalen).