Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangen stucen schilderen tegels zetten open muur dichtmaken met schuifsysteem? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangen stucen schilderen tegels zetten open muur dichtmaken met schuifsysteem. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangen stucen schilderen tegels zetten open muur dichtmaken met schuifsysteem

Behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand

Ik heb diverse klussen in huis die uitgevoerd moet worden: De muur in de huiskamer is 16 m2 ongeveer. De hal opmeten De hal vloer opmeten De muur huiskamer behang klaar en behangen met foto behang. Graag helpen met correcte maat bestellen. De hal stucen De hal vloer tegels zetten. Ik haal ze zelf. De vloer gaat er uit en wordt glad gemaakt. De open muur dicht maken met schuif systeem wat sluit met magneet of op slot kan. Met onbewerkt hout wat tegen water kan en beitsen/ verven zoals de tafel kleur. Uitstekende bar gedeelte eruit halen. Helemaal aansluitend dicht. Trap verven wit, en muur slaapkamer wat plekjes glad maken. Graag prijs inclusief materiaal en BTW als dat van toepassing is. Ik heb een huisdier dus kan geen hele week opsluiten en wil deze klussen apart uit laten voeren.

Pvc vloer plm 120 m2 + wanden en plafonds schilderen, stucen, behangen

Per 2-1-2020 hebben wij de sleutel van een bestaand huis. Er moet op de begane grond en op 1e en 2e verdieping pvc-laminaat (PLM. 120 m2) gelegd worden. Er zit vloerverwarming met plavuizen, waarschijnlijk moet dit eerst geëgaliseerd worden. Dit gaat om de benedenverdieping: serre, woonkamer, hal. Graag ook behang, stuc en schilderwerk voor de begane grond en 1e en 2e verdieping aan plafond en wanden. Hoeveel m2 dit is, vind ik lastig te bepalen, wellicht is het handig als u even langskomt om de situatie te bespreken en alle maten op te meten? Verder zijn er nog een aantal klusjes die moeten gebeuren, zoals de binnen- en buitenkant van de keukendeuren schilderen en van de schuine ruimten in de slaapkamer, waarachter opbergruimte is, de wanden ervan vervangen. Daarnaast graag ook nog 5 deuren vervangen. Het is een grote woning met een woonoppervlak van 181 m2. Op funda kunt u het huis terug vinden. Graag zou ik voor 1 maart deze klus af willen hebben.

Behangen en stucen van twee kamers en een woonkamer

Ik wil dat er twee kamers worden behangen van totaal ongeveer 46 m2. Daarnaast wil ik dat er 20 m2 van een woonkamer muur wordt gestuct. Dit moet in een waaier effect.

Wand stucen en behangen

Ik wil een wand van 2,75 hoog en 1,85 breed laten stucen en behangen. Wat zijn hier de kosten voor ?

Laminaat leggen, behang- en schilderwerk trappenhuis

Laminaat leggen in ouderslaapkamer + overloop. Trappenhuis (2 lagen) behangen/stucen + schilderen. Prijsindicatie per e-mail svp.

Opfrissen van woning (stucen, behangen, vloeren)

Het betreft het minimaal opfrissen van een woning te Zwaagdijk Oost (twee onder een kap, bouwjaar 1926) in verband met de verkoop hiervan. Het kan gaan om stuken van wanden, behangen van wanden en het aanleggen van goedkoop laminaat en-of vloerbedekking. Bezichtiging via makelaar. Levering van de materialen in overleg. Foto's bijgevoegd.

Watersporen plafond en behangen

Via deze weg vragen wij met spoed om een prijopgave voor de volgende klus; Door waterlekkage willen wij onze keukenplafond en muurzijde opnieuw laten stucen en eventueel laten behandelen met anti-schimmel. Ook de woonkamerbehang is door waterschade los gekomen en die dient ook aangepakt te worden.

gipsplaten naden stucen

Rechte wanden gemaakt van gipsplaten van 60 cm breed. De naden moeten glad gestuukt worden. Totaal aan gipsmeters 21 meter x 2,48 hoog = 52,00 M2 Er zitten 2 kleine hoekjes in. Ga zelf daarna voorstrijken en vervolgens behangen of verven. Gaat alleen om de naden glad af werken.

Woonkamer stucen, behangen, laminaat leggen

Woonkamer: In verband met waterschade plafond moet opnieuw behandeld (42 m2) worden. Oude laminaat verwijderen en opniew laminaat leggen.(gang +woonkamer+ keueken 42 m2). Alleen bij deze laatste punt zijn wij nog niet uit of wij laten stucen of weer opnieuw behangen. Graag voor beide opties ontvangen wij offerte. Daarnaast moet op de eerste verdieping hal en slaapkamer( beide 26 m3) oude laminaat verwijderen /opnieuw leggen. Afmetingen Woonkamer behang/Spachtelputz : totaal 50 m2 Woonkamer laminaat: totaal 38 m2 Hal: behang /Spachtelputz : totaal 18 m2 Hal: Laminaat: 7 m2 Plafond: 46 m2 Graag zie ik offerte`s per mail tegemoet.

Stucen, schilderen, behangen en bevestigen Digitenne

Graag wil ik delen van mijn gang laten stuken op twee plekken, 2 meter hoog x 20 cm. Daarna behangen, een klein gangetje. Plus het verven van enkele muren in de woonkamer, ongeveer 5 bij 4,5 meter, en het raamkozijn binnen. Een grote muur, stuk rondom raam en kozijn. Op die muur zit nu Granol of andere structuur. Klus is het buiten bevestigen van de digitenne tv ontvanger. Er zit al een gat in de muur en alles is aanwezig. Graag uw reactie.