Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangen en laminaat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangen en laminaat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangen en laminaat leggen

Behangen en laminaat leggen

Ik wil graag de gang opnieuw laten behangen en laminaat laten leggen. Het betreft 7 rollen behang en de afmetingen zijn 2.50 bij 4 meter. Het te leggen oppervlakte van het laminaat bedraagt 1.50 meter bij 3 meter inclusief de plinten. Alle materialen schaft de klant zelf aan.

Behangen en laminaat leggen

Ik wil 1 kamer laten behangen. Hoogte kamer 2. 40 m twee muren van 2. 80 m en een muur van 1. 20 m en 1 muur van 0. 96 m. 1 muur van 2. 80m met effen vliesbehang en de rest met patroon (32/16) vliesbehang. Dezelfde kamer laminaat leggen (6m2) met ondervloer en staande plinten. Materiaal is in mijn bezit.

Laminaat leggen, behangen en schilderen

Ik wil laminaat leggen op een oppervlak van ongeveer 70 m2 en glasvezel behang plaatsen over dezelfde oppervlakte en schilderen.

Behangen en laminaat leggen

Graag wil ik laminaat laten leggen en behangen Laminaat leggen 40 m2 En behangen in huiskamer

Behangen of wandpanelen plaatsen, laminaat leggen en lampen ophangen

Glasweefselbehang of wandpanelen plaatsen en laminaat vloer leggen, lampen ophangen.

Slaapkamer behangen en laminaat leggen in gehele woning

Ik wil een slaapkamer eerst behangen (13.2 m2) dan in dezelfde kamer de laminaat leggen en de rest van het huis. Ook laminaat leggen (ongeveer 52 m2 totaal), de laminaat is voor het hele huis zelfde kleur. Graag wil ik mij laten adviseren in mogelijkheden van vloeren. Ik wil best wat meer betalen voor goede kwaliteit. Witte kleur. Behang ga ik zelf halen. Oude laminaat haal ik er zelf uit. In de gang zit een kleine verzakking, wellicht dat hier ook even naar gekeken kan worden.

Laminaat leggen en behangen met vinyl

Het betreft 32 m2 laminaat inclusief plinten en ondergrond leggen. Twee kamers behangen ongeveer 12 a 14 stroken vinylbehang. Wasmachine en gasfornuis aansluiten. Simpel slot in een poortdeur monteren. Ophangen rolgordijnen en of inkorten. Eventueel nog wat sauswerk. Graag iemand die mij de 17 of 18de juli al kan helpen, eventueel een week eerder.

Behangen en laminaat leggen in slaapkamer

Ik wil een slaapkamer laten behangen inclusief het verwijderen van oud behang. Het zal ongeveer 13 strekkende meter x 2.30 meter hoogte zijn. Ik heb heb het behang nog niet aangeschaft. Een basic behang in een witte kleur. En ik wil in de slaapkamer laminaat laten leggen inclusief het verwijderen van laminaat. De vloer van de kamer is ongeveer 15 m2. Laminaat in een lichte kleur, met houtmotief. Deze moet ik ook nog aanschaffen.

Diverse klussen in een appartement

Wij gaan op 16 juni verhuizen naar een 'woonzorgappartement' en willen daar graag voor die tijd oude vloerbedekking laten verwijderen en kunststof laminaat laten leggen. Wij kopen het laminaat z.s.m. bij Gamma. Dit heeft onze hoogste prioriteit. Op een later moment willen we enkele wanden laten behangen en het plafond in de woonkamer laten witten. Als eerst de vloer er maar in zit, dan kan de verhuizing doorgaan. Wij zijn al op leeftijd en kunnen de klussen helaas niet zelf uitvoeren. We ontvangen graag een prijsopgave van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Laminaat leggen en slaapkamer behangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van laminaat op de benedenverdieping van 40 m² (zie plattegrond). Tevens zou ik graag een offerte willen ontvangen voor het behangen van een slaapkamer van 3 meter x 2 meter. Betreft een verzekeringskwestie.

Partners

Partners van Casius