Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangen huiskamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangen huiskamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangen huiskamer

Behangen huiskamer

Ik wil de huiskamer laten behangen met behang van praxis. De kamer is 8 x 6 meter 2.50 hoog dit is incl. ramen en tuindeuren en 2 gewone deuren. Heeft u voor mij een behanger en een prijsopgave het oude behang zit er nog op.

Behangen huis

Ik wil graag mijn hele huis laten behangen; huiskamer, hallen en 2 slaapkamers. Waarschijnlijk 45 bij 2,60 m.

Appartement behangen

Mijn moeder verhuist in december naar een appartement in Nunspeet (Veluwse Heuvel). Haar woning (huiskamer, 2 slaapkamers en een hal) moet behangen worden. Ik kan de exacte afmetingen 16 oktober doorgeven. Waarschijnlijk kan zij in december over.

Behangen en laminaat leggen

Graag wil ik laminaat laten leggen en behangen Laminaat leggen 40 m2 En behangen in huiskamer

Lange muur van de huiskamer behangen

Ik wil een muur laten behangen. Het is een rechte muur van 8 meter. Circa 2.50 meter hoog. Het oude behang moet ik er nog afhalen. Het is een tussenmuur van beton. Er moet een simpel wit behang op.

Huiskamer opknappen

De huiskamer 4 x 5 x 2,4 meter willen we opknappen. Het betreft de volgende werkzaamheden: 1. Behang verwijderen en nieuw vliesbehang aanbrengen. 1 muur van 5 x 2. 4 meter behang heeft een patroon 2. Plafond witten ( ik denk maar 1 keer nodig, er is nooit gerookt. ) 3. Deurkozijn vervangen en boven deurkozijn dichtmaken, wat behangen wordt. Tevens afschilderen. 4. Vensterbank 3 x 0,3 meter vervangen en aflakken. Aandachtspunt: Er ligt een houten vloer in de huiskamer.

Vinyl leggen, schilderen en behangen

Vinyl leggen: keuken, huiskamer en de hal bij de voordeur plus de hal bij de achterdeur. Inclusief meubels (wasmachine) verplaatsen (haal wel alles leeg), oud vinyl weghalen en wegbrengen. Trap schuren en verven. Het witten van de keuken en de bijkeuken en behangen van een gedeelte boven de trap (geen moeilijke motiefjes) en boven in de hal. Oud behang verwijderen en afvoeren. Woonkamer is ongeveer 16 m2, de keuken 6 m2, hal achterdeur is ongeveer 2 m2, hal voordeur 3.50 m2 en de hal boven is 3.50 m2.

Laminaat leggen en muren behangen

Ik wil mijn flat met laminaat laten leggen in de huiskamer, twee slaapkamers en de gang. Daarbij wil ik de muren met glasvezel laten behangen. Vloer oppervlakte is ongeveer 75 m². De wanden moeten ik nog meten. Is het mogelijk dat ik de spullen zelf koop.

Diverse klussen

Diverse klussen, te weten: balkon met tegels leggen 5 binnendeuren schilderen onderplint in de keuken plaatsen badkamer opnieuw kitten ophangen van nieuwe luxaflex huiskamer wand behangen*

Kamer behangen met vliesbehang

Deze klus gaat om het behangen van een huiskamer die 36 m2 groot is en moet worden behangen met 16 rollen vliesbehang. Behang is er al.