Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behangen beneden en bovenverdieping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behangen beneden en bovenverdieping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behangen beneden en bovenverdieping

behangen beneden en bovenverdieping

Voor onze nieuwbouw woning die 4e kwartaal 2020 opgeleverd wordt willen wij offertes/informatie omtrent het behangen van de beneden en bovenverdiepin. Zie de bijlage voor alle afmetingen.

Verven en behangen in huis

Het gaat om het behangen en witten van de volgende oppervlaktes. plafond beneden 2 bij 3 meter plafond 2e etage schuren en witten 4 bij 2 meter

Het behangen van een woning met renovlies

Wij zoeken een partij die alle wanden, trappengang, plafonds beneden/boven (indien mogelijk), de zolder, behalve toiletten en badkamer met renovlies naadloos laten behangen. Het gaat om +- 300 m2. De woning is goed bereikbaar. Het is bestemd voor een standaard eengezinsnieuwbouwwoning die volgend jaar in maart wordt opgeleverd in Stad aan het Haringvliet.

Behanger en vloerenlegger

Nieuwbouwhuis, behangklaar en schoon opgeleverd, vloerverwarming. 1 woon-/eetkamer/keuken doorlopend in elkaar en 3 slaapkamers en een zolder. Alles 2.60 hoog. Buitenmaat ongeveer 9 x 5,50 S.v.p. behangen en beneden laminaat leggen en op 1e en zolder moet ik nog even denken maar waarschijnlijk iets goedkopere variant laminaat en zeil. 25 november verhuis ik.

Laminaat leggen en eventueel behangen

Laminaat leggen in beneden gelijkvloers appartement. Tot. Ong. 55 m2. Met hoge plinten. Netjes en precies afgewerkt, aub. Reactie uitsluitend via email, evt. Afspraak maken ter plaatsen. Tel. Niet juist.

Montagewerk in huis

In ons nieuwe huis in Heemskerk moeten een aantal werkzaamheden worden uitgevoerd: - zes deuren ophangen - in één van die deuren een ventilatierooster aanbrengen voor de badkamer - circa 40 meter schilderijenrails ophangen - circa 5 meter gordijnrails ophangen - drie traphekjes ophangen - een paar scheurtjes in een stuk lood onder de dakkapel repareren - deel kit tussen tegels badkamer vervangen - wc beneden vervangen (inclusief tegelwerk) Daarnaast moet een groot deel van de binnenmuren gestuct en geschilderd/behangen worden, samen met een trap en een aantal deuren. De werkzaamheden moeten in de eerste twee weken van april worden uitgevoerd. Graag horen wij of u hier interesse in heeft en wat de verwachte kosten zijn. Eventueel is het volgende week woensdagochtend mogelijk om op locatie te kijken.

Schilderen en klussen in de woning

We hebben een huis in Dordrecht gekocht en hier zal het nodige in geschilderd en geklust moeten worden. Een van de muren is behangen. Beneden hebben we grof stucwerk. Alles schilderen zodat het weer wit is. Muren en plafonds, timmerwerk aan het rekje van de trap en ombouw radiator. Eventueel nog een laminaatvloer leggen. Graag wil ik in contact komen om de mogelijkheden en eventuele kosten te bespreken. In eerste instantie wil ik graag een indicatie van de kosten. Op afspraak kunnen we in het huis gaan kijken voor afmeting.

Gedeelte van muren laten behangen

Ik wil graag mijn wanden laten behangen. Het gaat om het beneden gedeelte van de woning (de eetkamer en de woonkamer en de gang).

Laminaat leggen en behangen

Ik wil graag 80 m2 laminaat laten leggen. Betreft pvc laminaat op de beneden verdieping en normaal laminaat in 3 kamers op de eerste etage. Ook willen wij glasvezel behang laten aan brengen door het hele huis, het aantal m2 is mij op dit moment nog onbekend maar het totale woonoppervlakte is 82 m2. Wij krijgen de sleutels van de woning op 7 augustus en willen deze klussen dan zo spoedig mogelijk laten uitvoeren.

Diverse werkzaamheden

kleine klusjes zoals: trapleuning plaatsen - plinten beneden in hal,woonkamer en boven in 2 kamers en overloop(er zitten er alwel maar ...de meeste kleine st.laten los) - 3 nieuwe deuren plaatsen beneden, eventueel behangen in woonkamer (1 wand) en slaapkamer behangen 2 wanden, in wc gat dichtmaken