Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behang van de wand af laten halen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behang van de wand af laten halen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behang van de wand af laten halen

Stucen van keukenmuur

Ik zoek een stukadoor die een wand in mijn keuken glad kan maken ter behoefte van behang. Ik ga zelf tegels verwijderen van een muur. De muur heeft een oppervlakte van 12 m2.

Aantal zaken in de woning laten doen

Ik wil een aantal zaken in de woning laten doen. Keuken, 2x woonkamer en hal lamp ophangen. Totaal 4 lampen. 2x spot, 2x plafoniere. In de keuken 1x rolgordijn ophangen 150 cm breed. En een wand behangen 5 rollen behang.

Behang van de wand af laten halen

Behang afhalen in 3 slaapkamers. De hoogte is hoger dan normaal. Graag eerst komen kijken, dan pas offerte.

Slaapkamerwand behangen

Aanvraag voor het behangen van een wand in een slaapkamer lengte 4 meter, behang van praxis met een patroon, en plaksel en dergelijke heb ik al in mijn bezit, graag zo snel mogelijk.

Gat boren in de buitenmuur voor de afzuigkap

Wij willen graag een gat laten boren in onze gevel t.b. v de afzuigkap. Bij voorkeur op 27, 30 of 31 januari (gehele dag). De wand bestaat uit bakstenen, kalkzandsteen en een laagje stucwerk aan de binnenzijde. Wel is het zo dat de wanden al zijn afgewerkt (laagje stucwerk, glasvlies en gesausd). Ik heb begrepen dat tijdens het boren gekoeld wordt d.m.v. water. Is er een oplossing om ervoor te zorgen dat de wanden aan de binnenzijde (behang+latex) niet nat worden? Wij kijken uit naar uw reactie en prijs. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet.

Behang verwijderen in een woonhuis

Ben zelf al begonnen met afstomen van behang moet nog 1,5 kamer gedaan worden waarvan 1 grote woonkamer met houten vloer erin dat voorzichtig moet. De vloer mag niet beschadigd raken! En nog restje doen van 1,5 wand in een kleine kamer. Op sommige stukken zitten 5 lagen behang. Ik kan het stoomapparaat huren natuurlijk.

Klussen in een nieuwbouwwoning

Omstreeks half maart wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar onder de dichte trap op de begane grond een kastruimte laten maken. Er moet een wand met een kozijn met een deur worden geplaatst. Ook moeten er een kastindeling worden gemaakt. Verder heb ik nog een klus in een slaapkamer. Daar wil ik 1 wand laten behangen met vliesbehang in kleur. Het behang heb ik al aangeschaft. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Wand- en vloerwerk in huis

Behang verwijderen, laminaat leggen. Verven. 30m2.

Vervangen gipsplaat en behangklaar maken

Ik wil graag een gipsplaat vervangen en de ruimte behangklaar maken. 1 wand heeft een gedeelte glasvlies en ander gedeelte glad behang. Deze gipsplaat moet vervangen worden en latex spuitklaar gemaakt worden. Oppervlakte muur is 3.60 meter x 3.20 meter.

Klussen in een woning

Wij hebben enkele klussen in onze woonkamer. Er is een muur van 6 x 2,4 meter en een stuk van 2,5 x 2,4 meter. De wanden zijn momenteel kaal. Wij willen er de elektra- en tv-kabel in laten plaatsen. Daarna moet de muur weer worden gedicht. Er moeten ook enkele stopcontacten worden geplaatst. Verder moet er een ombouw worden gemaakt voor een kast.. We hebben vier IKEA kasten gekocht die geplaatst moeten worden en aan de muur en het plafond vastgemaakt moeten worden. Boven in de kasten wil ik spotjes laten aansluiten. Verder moet er een wand worden behangen met een behang met een lengtestreep. Alle materialen zijn al in huis. Onze wens is om het werk voor de zomer klaar te hebben. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier even met ons te bespreken en daarna een offerte aan te bieden.