Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behang laten verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behang laten verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behang laten verwijderen

Behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen

Ik zoek vanwege een zeer spoedige verhuizing, eind december 2017 hulp met het verwijderen van behang op de muren in mijn nieuwe woning en het verven van de muren. Het betreft een eengezinswoning. De kamers waar het om gaat zijn de woonkamer: alleen verven, 2 slaapkamers (ongeveer 9 m2 en 7 m2): behang verwijderen en verven en de keuken, gang en nog een 3e slaapkamer verven. Vanwege tijdgebrek en hulptekort kan ik werkelijk iedere hulp gebruiken. Tevens heb ik nog de klus: lampen bevestigen aan het plafond.

Behang laten verwijderen

Ik wil het behang in mijn woning laten verwijderen. De woning (3 kamers) is ongeveer 90 m2. Ik wil het zodanig opgeleverd krijgen dat ik daarna kan sauzen.

Behang verwijderen

Ik wil behang verwijderen van 1 kamer. Deze kamerwanden is ongeveer 6 m2. Eventueel nog verven maar dit is afhankelijk van het totaal prijs.

Behang verwijderen van muren

Hi, we'd like to hire a service to remove the wallpaper from our home. It is approximately 120 m2 of wallpaper that we want to remove so the walls are smooth for painting. Behang verwijderen van alle muren. In totaal 120 m2, geschat. De meeste muren zijn gegipst, een paar zijn van beton.

Behang verwijderen

Wij krijgen op 14 augustus de sleutel van ons appartement. We willen daar graag behang laten verwijderen van een muur van 7 x 2,4 meter in de woonkamer en van 4 x 2,4 meter in de slaapkamer. We horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Behangen en laminaat leggen in slaapkamer

Ik wil een slaapkamer laten behangen inclusief het verwijderen van oud behang. Het zal ongeveer 13 strekkende meter x 2.30 meter hoogte zijn. Ik heb heb het behang nog niet aangeschaft. Een basic behang in een witte kleur. En ik wil in de slaapkamer laminaat laten leggen inclusief het verwijderen van laminaat. De vloer van de kamer is ongeveer 15 m2. Laminaat in een lichte kleur, met houtmotief. Deze moet ik ook nog aanschaffen.

Laminaat leggen en behang afsteken

Ik wil graag 75 m2 laminaat laten leggen inclusief ondervloer en plinten. Daarnaast wil ik graag apart weten hoe duur het is om door jullie behang te laten verwijderen. Het gaat om een woonverdieping van 5.15 x 8.58 meter (een woonkamer, hal en slaapverdieping met 3 slaapkamers van 4.53 x 4,... meter 2.89 x 3.97 meter en 3.35 x 2.08 meter). De start van deze klus ligt tussen 3 juli en 10 juli.

Vloertegels, tapijt en behang verwijderen

Ik wil graag de vloertegels in de woonkamer, keuken en hal laten verwijderen. De huidige tegels zijn nu verlijmd op de onderlaag. Het totale oppervlak is 55 m2. Ik wil er daarna zelf laminaat over kunnen leggen. De vloerverwarming mag uiteraard niet beschadigd raken. Verder ook nog het tapijt van de 1e en 2e verdieping en de trappen (totaal ruim 60 m2) verwijderen en het behang van de 1e verdieping. En alle behang van de 1e verdieping verwijderen.

Klussen en onderhoud in de woning

Ik zou graag 3 hanglampen willen laten monteren in de woonkamer en 2 slaapkamers, de zolder leeg en in orde maken (veel oude en rommelspullen die weg moeten). De zolder moet opgeknapt en geschilderd worden. Ook graag op 1 slaapkamer behang verwijderen en schilderen. Plus minus 13.20 m2 (vloeroppervlak van de slaapkamer).

Klussen in een huurwoning

Ik heb de sleutel van mijn nieuwe huurwoning gekregen en wil daar een aantal klussen laten uitvoeren. Er zijn nu kale betonnen vloeren. Ik wil op de hele benedenverdieping graag vloertegels met 'houtlook' laten leggen. Op de bovenverdieping wil ik in de slaapkamers tapijt laten leggen en op de overloop een ander materiaal dat ik nog moet uitzoeken. Ik wil alle wanden en plafonds laten sauzen. Beneden zijn de wanden kaal, boven zit er behang op. Er mag een aparte post in de offerte worden opgenomen voor het verwijderen van het behang. Verder wil ik beneden 2 en boven 4 rolgordijnen laten monteren. Als laatste klus moeten er 4 of 5 lampen gemonteerd worden. Er hoeven geen aansluitingen verplaatst te worden. Ik zal zelf alle materialen aanschaffen. Ik ontvang graag een offerte met aparte posten voor de diverse klussen. Een plattegrond is bijgevoegd voor alle maten.