Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Behang laten verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: behang laten verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: behang laten verwijderen

Slaapkamer laten opknappen

Graag willen wij onze slaapkamer laten opknappen. Het gaat om een ruimte met een muur met deur van ongeveer 5 bij 2.20 meter, een gladde muur van ongeveer 4 meter, een muur met twee ramen en daaronder de verwarming van ongeveer 4 meter, een muur met kastenwand (kastenwand moet blijven) ongeveer 4 meter, een nis met balkon-deur. Werkzaamheden die moeten gebeuren: - Behang verwijderen - Stuken van alle muren - Verven van alle muren - Verven van het houtwerk bij raampartij, en deur. - Verven van plafond - Verwijderen van vloerbedekking - Eventueel leggen van nieuwe vloerbedekking

Behang verwijderen en plakken en laminaat leggen

Ik wil graag van een muur van 3 meter breed en 2.60 meter lang behang laten verwijderen door jullie, daarna graag opnieuw behangen. En laminaat leggen in een ruimte van 3 meter breed en 4 meter lang. Ook oude door jullie verwijderen.

Vloer en behang aanbrengen in slaapkamer

Ik wil in mijn slaapkamer het volgende doen: - Er ligt nu een vinyl vloerkleed die wil ik laten vervangen voor een ander vinyl vloerkleed (12 m2). Oude eerst verwijderen, nieuwe plaatsen. - Het oude behang weghalen en nieuw behang lijmen. - Huidige lamelle vervangen met rol jaloezieën. - Bestaande opdekdeur sluit nu niet goed en moet daarom versteld worden - Plafon wit verven - 2 plafonlampen moet in zijn geheel vervangen worden. Ik haal alle materialen zelf in huis. De slaapkamer is 4 bij 3 meter. Graag ontvang ik een prijsopgave voor deze klussen.

Behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen

Ik zoek vanwege een zeer spoedige verhuizing, eind december 2017 hulp met het verwijderen van behang op de muren in mijn nieuwe woning en het verven van de muren. Het betreft een eengezinswoning. De kamers waar het om gaat zijn de woonkamer: alleen verven, 2 slaapkamers (ongeveer 9 m2 en 7 m2): behang verwijderen en verven en de keuken, gang en nog een 3e slaapkamer verven. Vanwege tijdgebrek en hulptekort kan ik werkelijk iedere hulp gebruiken. Tevens heb ik nog de klus: lampen bevestigen aan het plafond.

Behang laten verwijderen

Ik wil het behang in mijn woning laten verwijderen. De woning (3 kamers) is ongeveer 90 m2. Ik wil het zodanig opgeleverd krijgen dat ik daarna kan sauzen.

Behang verwijderen

Ik wil behang verwijderen van 1 kamer. Deze kamerwanden is ongeveer 6 m2. Eventueel nog verven maar dit is afhankelijk van het totaal prijs.

Behang verwijderen van muren

Hi, we'd like to hire a service to remove the wallpaper from our home. It is approximately 120 m2 of wallpaper that we want to remove so the walls are smooth for painting. Behang verwijderen van alle muren. In totaal 120 m2, geschat. De meeste muren zijn gegipst, een paar zijn van beton.

Behang verwijderen

Wij krijgen op 14 augustus de sleutel van ons appartement. We willen daar graag behang laten verwijderen van een muur van 7 x 2,4 meter in de woonkamer en van 4 x 2,4 meter in de slaapkamer. We horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Behangen en laminaat leggen in slaapkamer

Ik wil een slaapkamer laten behangen inclusief het verwijderen van oud behang. Het zal ongeveer 13 strekkende meter x 2.30 meter hoogte zijn. Ik heb heb het behang nog niet aangeschaft. Een basic behang in een witte kleur. En ik wil in de slaapkamer laminaat laten leggen inclusief het verwijderen van laminaat. De vloer van de kamer is ongeveer 15 m2. Laminaat in een lichte kleur, met houtmotief. Deze moet ik ook nog aanschaffen.

Laminaat leggen en behang afsteken

Ik wil graag 75 m2 laminaat laten leggen inclusief ondervloer en plinten. Daarnaast wil ik graag apart weten hoe duur het is om door jullie behang te laten verwijderen. Het gaat om een woonverdieping van 5.15 x 8.58 meter (een woonkamer, hal en slaapverdieping met 3 slaapkamers van 4.53 x 4,... meter 2.89 x 3.97 meter en 3.35 x 2.08 meter). De start van deze klus ligt tussen 3 juli en 10 juli.