Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

BBQ beton Novus in elkaar laten zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bBQ beton Novus in elkaar laten zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bBQ beton Novus in elkaar laten zetten

BBQ beton Novus in elkaar laten zetten

Het in elkaar laten zetten van een betonnen 'Novus' bbq in elkaar laten zetten. Materialen aanwezig.

Betonnen barbeque plaatsen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die de betonnen barbecue "Westerland" bij ons kan plaatsen. De barbecue wordt in delen geleverd aan de voorzijde van het huis en wij zijn op zoek naar een bedrijf die de losse delen naar de achtertuin kan verplaatsen en daar in elkaar kan zetten en kan plaatsen. Wij regelen zelf de barbecue. Alle montagematerialen etc. Willen wij graag geregeld hebben. De BBQ is 150 cm breed, 50 cm diep en 200 cm hoog en weegt 530 kg. De BBQ wordt in grijs beton geleverd, met uitzondering van de schoorsteen, werkblad en de voet welke antraciet gekleurd zijn. De BBQ is geschikt om zowel kolen als hout in te stoken. De BBQ wordt inclusief verchroomd grill rooster geleverd. Op de bestaande bestrating plaatsen. Mogelijk de delen vanaf de voorzijde van het huis naar achterzijde van het huis verplaatsen.

Opbouwen beton BBQ

Wegens aanschaf van een beton BBQ, type Novus van de Gamma, ben ik op zoek naar iemand die deze voor mij in elkaar kan zetten. De BBQ word op vrijdag 19 juni geleverd en dient achterin de tuin te worden opgebouwd.

Betonnen BBQ opzetten

Ik ben voornemens om een beton BBQ te bestellen via de site Gamma wat kost het installeren /op bouwen hiervan

Buitenkeuken met overkapping maken

Gezocht handige klusjesman met leuke ideeën voor het maken van een buitenkeuken met overkapping van beton, gipsblokken, steigerhout of ander materiaal. Afmetingen 2,20 breed x 68 diep x 89 hoog. We hebben al een buiten bbq die daar ingebouwd moet worden (zonder het onderstel.(zie foto) Er moet ook een spoelbak inkomen. Afvoer, warm en koudwatertoevoer al aanwezig. (Zie foto)

Mijn betonnen bbq (bouwpakket van gamma) ...

Mijn betonnen bbq (bouwpakket van gamma) is scheef gezakt. Hij moet recht gezet worden en er moet iets onder de bbq komen (beton? houten vlonder) om te voorkomen dat dit weer gebeurd. De tegels zijn door regen en water uit zwembad verzakt en daar door staat hij nu scheef. Ik kan hem alleen niet tillen en ik ben zo dom geweest om de "lijm" te gebruiken dus de delen zitten ook vast. Ik denk niet dat het erg vast zit maar ze moeten denk ik los om hem uit elkaar te halen. Aangezien volgende week zater dag al bbq heb zou ik het graag deze week nog regelen. Ik zou graag eten of dit dze week lukt en wat het gaat kosten. VOlgens mij stelt het niet veel voor alleen kan ik het zelf niet.