Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude bank ophalen en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude bank ophalen en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude bank ophalen en afvoeren

Oude bank ophalen en afvoeren

Wat zijn de kosten om een oud bankstel op te halen en afvoeren

Oude bank ophalen en afvoeren

Ik zou graag offerte willen hebben voor afvoer van 2 banken een 2 zitter en een 3zitter

Oude bank ophalen en afvoeren

Ik heb een hoekbank bestaande uit vier onderdelen. Deze passen net niet in mijn auto. Ik wil ze graag op laten halen en afvoeren.

Bank reinigen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het reinigen van mijn stoffen bank ( alle bekleding is van de bank af te halen) en daarnaast het weer behandelen voor tegen het aantrekken van vuil. Ik kan zelf de bekleding brengen en weer ophalen.

Ophalen oude bank

Ophalen oude bank en vervolgens brengen naar Milieupark Assen om bank weg te doen

Bank verhuizen

Een bank ophalen in Waalwijk en brengen naar Uitwijk.

Mijn boot van 5,5m polyester en houten ...

Mijn boot van 5,5m polyester en houten bank en rand heeft onderhoud nodig: antifauling, opknappen van binnen en buiten. Kabelaring aanbrengen en dekzeil beter bevestigen in overleg. Boot ligt voor de deur. Motor aanwezig, doch nog niet eraan. Gezien de ligplaats behouding is het een klus, welk niet langer dan een paar dagen in beslag mag nemen en graag op een werkplaats gedaan moet worden. Zelf boot ophalen en terugbrengen.

Ik zoek een stoffeerder die een ...

Ik zoek een stoffeerder die een biedemeier bank opnieuw wil bekleden. Deze persoon moet de bank thuis ophalen en weer afleveren, mogelijk is er tevens een fauteuil te bekleden.