Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bandopwinder van rolluiken vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bandopwinder van rolluiken vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bandopwinder van rolluiken vervangen

Bandopwinder van rolluiken vervangen

Ik wil een klusje laten uitvoeren door een vakman van de Gamma. Het gaat om 3 bandopwinders van een rolluik. 1 bandopwinder is stuk. De rolluik is handmatig.

Banden van rolluiken maken

Er zijn banden van de rolluiken kapot. Deze moeten vervangen worden en een bandopwinder.

Onderhoud en repareren van rolluiken

Er is op de eerste etage een rolluik wat niet meer open kan omdat de band is geknapt. Ook is daar een bandopwinder van de muur, de band zit nog wel op de juiste plek. Verder graag een offerte voor schoonmaak en onderhoud, evt. Nieuwe banden en bandopwinders voor 7 rolluiken in zijn totaliteit. Vier op eerste etage, twee bereikbaar via plat dak. Offertes uitsluitend via mail.

Kapotte bandopwinder van rolluik

Van 1 van onze rolluiken is de band-op-winder kapot. De veer is gesprongen en dit moet gemaakt/vervangen worden. Het betreft een handmatig zonnescherm.

Reparatie rolluiken

Ik wil de handbediening van mijn rolluik laten vervangen door een elektrische bediening. Daarnaast wil ik de band van en klein rolluik (ca 150x60) laten vervangen inclusief bandopwinder. Graag prijsindicatie voor deze reparatie/vervanging.

Ik wil graag twee rolluiken laten ...

Ik wil graag twee rolluiken laten bevestigen op de eerste etage aan het dakkapel. De ene kamer heeft een kozijn breedte van 1.72m en de andere van 2.06m. Wat zijn de kosten voor het bevestigen van deze rolluiken met bandopwinder aan de binnenzijde van de woning. De rolluiken halen we bij de Praxis/Gamma.