Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Banden van rolluiken vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: banden van rolluiken vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: banden van rolluiken vervangen

Rolluikband vervangen

Ik heb 2 rolluiken waarvan de banden (bijna) stuk zijn/beschadigd zijn. Graag offerte voor vervangen. Ik wil graag per mail benaderd worden!

Banden van rolluiken vervangen

Bij mijn Verano rolluiken op de eerste verdieping is bij één rolluik de band versleten en bij de ander is de band stuk. Deze wil ik graag vervangen hebben. De rolluiken bevinden zich op de eerste verdieping en zijn bereikbaar per trap.

Banden van rolluiken vervangen

Op de eerste verdieping gaat een rolluik van de slaapkamer niet meer open. De band kan niet meet aangetrokken worden, hij loopt ergens vast. Graag prijsopgave voor een nieuwe band en opgave wat de kosten zijn om deze te laten vervangen door een elektrische( rolluik is 3 meter breed)

Band van het rolluik vervangen

Het idee is om de banden en de band opwinders te vervangen voor de 11 ramen op de BG van onze woning De rolluiken zijn 2 meter hoog en de bak zit voor aan de bovenkant van het raam. De rolluiken zelf zijn in perfecte staat en goed bereikbaar.

Rolluiklint vervangen en rolluiken schoonmaken

Graag 11 rolluiken wassen en banden vervangen katrol vervangen en 1 onderste lat kleine rolluik vervangen van een sociale huurwoning. 4 wat groter 2 middel en 3 kleinere Wat kost het me incl prijs

Band van het rolluik laten vervangen

Ik heb 5 rolluiken waar ik de banden en de kastjes wil laten vervangen.

Band van het rolluik vervangen

6 banden wil ik graag vervangen hebben van rolluiken

Banden van rolluiken maken

Er zijn banden van de rolluiken kapot. Deze moeten vervangen worden en een bandopwinder.

Rolluiken van nieuwe banden voorzien

Ik heb drie rolluiken die van een nieuwe band en of veer moeten worden voorzien. Wat gaat mij dat ongeveer kosten?

Rolluiken repareren en onderhouden

Er is op de eerste etage een rolluik wat niet meer open kan omdat de band is geknapt. Verder graag een offerte voor schoonmaak en onderhoud, evt. Nieuwe banden voor 3 rolluiken in zijn totaliteit op eerste etage.

Partners

Partners van Casius