Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren

Een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren

Ik zoek een partij die de balustrade rondom mijn dakterras van 450 bij 450 cm kan vervangen. Ik zie graag een balustrade van hout of van metaal, in elk geval laag in onderhoud terug om mijn terras.

Coolfit schaduwdoeken monteren

Ik zag op uw website de coolfit schaduwdoeken. Ik ben geïnteresseerd in de driehoek 3,6 x 3,6 x 3,6. Wij hebben een dakterras van ca. 5 meter breed en 2,7 meter diep. Wij hebben rondom een balustrade en toegang wordt gekregen via een grote schuifdeur aan de achterzijde. Het schaduwdoek zal dus aan 2 zijden moeten worden bevestigd aan de houten buitengevel rondom de schuifdeur en aan 1 zijde zal het moeten worden bevestigd via een paal (of iets dergelijks) aan de balustrade. Mijn inziens zal het schaduwdoek eenvoudig weg te halen moeten zijn bij bijvoorbeeld opstekende wind of bijvoorbeeld regen. Is het mogelijk om een offerte te ontvangen voor het navolgende: - bevestigingsmateriaal - monteren van het schaduwdoek Schaduwdoek zal ik dan via Nesling kopen.

Balustrade langs dakterras aanpassen

Mijn bestaande balustrade van RVS rondom mijn dakterras met lengte 10 meter moet voldoen aan het bouwbesluit. O.a. dat er geen opstap mogelijkheden zijn tussen de 20 en 70 cm boven de vloer. Daartoe moet er strekmetaal of gaasmetaal worden geplaatst tegen de bestaande balustrade. Graag vakmensen die kennis hebben van het bouwbesluit en onderbouwd advies kunnen geven.