Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon schoonmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon schoonmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon schoonmaken

Balkon schoonmaken en vogelnet plaatsen

Ik wil graag mijn balkon grondig laten schoonmaken en een vogelnet laten plaatsen. Het balkon is 1 bij 3 meter ongeveer.

Balkon met houten planken schoonmaken

Ik wil de houten planken op mijn balkon laten schoonmaken. Het balkon is ongeveer 2,8 bij 4,6 meter.

Balkon schoonmaken

Ik wil het balkon schoon laten maken. Ongeveer 6 m2. Niet alleen de houten vloer, maar ook het houtwerk rondom. Kan dit zonder het vuil op het balkon van de benedenburen te laten komen?

Balkon schoonmaken en voorzien van vogelnet

Balkon (ongeveer 3 m2) schoonmaken en voorzien van vogelnet . Kunt u mij een prijs indicatie geven?

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon zit onder de duivenpoep. Ik wil deze laten reinigen. Mijn balkon is ongeveer 2,5 a 3 m bij 1,5 m. Wat zal dit gaan kosten?

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Balkon schoonmaken/reinigen van duivenuitwerpselen. Daarnaast moet er een duivennet geplaatst worden.

Balkon grondig reinigen en vogelnet plaatsen

Balkon schoonmaken waar hardnekkige vogelpoep op zit. En mogelijk meteen het balkon voorzien van een vogelnet.

Balkon opknappen

Sinds een tijdje hebben wij last van duiven op ons balkon. Deze lijken een nest te hebben gebouwd achter onze balkonkast. Daarnaast willen wij ons balkon laten opknappen. Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden: 1. Huidige balkonkast verwijderen; 2. De ruimte achter de balkonkast schoonmaken/zorgen dat er geen sporen meer zijn van duiven; 3. Nieuwe balkonkast bouwen, die bovendien tot het dak gaat; 4. Net spannen (ons balkon is c.a. 6 meter breed en 3 meter hoog). Zodat de duiven niet meer op het balkon kunnen en onze katten niet ontsnappen; 5. Nieuwe balkonvloer (vlonders van IKEA) plaatsen; 6. Kattenluik inbouwen. In de offerte graag ook alle benodigde materialen opnemen.

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Klein balkon 5-hoog in Amsterdam Buitenveldert heeft last van duiven. Er dient een duivennet te komen, dat vanaf onderzijde van het balkon op 6-hoog naar eigen balkon gespannen wordt. Daarna dient de algen-vorming en duivenpoep verwijderd te worden, zodat het eigen balkon er weer spic en span bij staat en vrij van duivenoverlast blijft. Dit laatste is minder belangrijk. De nadruk ligt op het net spannen. De afmeting is 1 meter bij 1,5 meter.

Duivennet plaatsen op een balkon

Ik woon op de 11e verdieping in een flatgebouw van 14 woonlagen. Ik heb daar veel overlast van duiven op het balkon en wil daarom graag een duivennet laten plaatsen door een bedrijf dat daar ervaring mee heeft. Bij mijn buren hangt al een dergelijk net. Ik ontvang ook graag een separate kostenopgaaf van het schoonmaken van het balkon. Het betonnen balkon is ongeveer 10 meter lang en 1.20 meter breed. Er is een ijzeren reling.