Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon plexiglas vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon plexiglas vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon plexiglas vervangen

Balkon plexiglas vervangen

Ik wil op ons balkon van ruim 7 meter breed het plexiglas vervangen.

Plexiglas plaatsen balkon

We willen graag ons balkon wat nu dicht ijzer is vervangen voor plexiglas , veel meer balkons hebben dat, ik hoop iemand te vinden.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Op ons balkon willen wij tegen het bestaande hekwerk plexiglas platen laten plaatsen. Er zitten nu gaaspanelen tegenaan. Die worden dan verwijderd. De maat is ca. 5.20 bij 1 meter en 1.40 bij 1 meter.

Zonneluifel en plexiglas plaatsen op een balkon

Ik heb bij Praxis een zonneluifel gekocht, die op mijn balkon aan de muur moet worden bevestigd. Verder wil ik er aan de zijkant 2 plexiglas platen van 110 x 60 x 1 cm laten monteren op de zijkanten van het balkonhek. Mijn ordernummer bij Praxis is 5534652, de luifel is inmiddels binnen en kan worden opgehaald. Ik kan deze ook thuis laten bezorgen, maar dat moeten we dan bespreken. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Balkon veilig maken voor dementerende bewoners

Ik wil graag een balkon veilig laten maken voor dementerende bewoners. Bestaand balkon heeft een breedte 3 meter bij een lengte van 4.70 en een hoogte van ongeveer 1.20 meter. Is een bestaand balkon op de eerste verdieping in een zorginstelling. De deuren die toegang geven tot het balkon gaan naar buiten open. Ik wil de railing verhogen, zodat er niemand op een stoel kan gaan staan en er overheen valt. Graag met glas of plexiglas. Wel wil ik ook graag een gedeelte open houden voor frisse lucht. Daarom vragen wij een offerte aan dat we dit kunnen voorleggen aan de directie.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Ik wil graag op mijn balkon plexiglas. Het gaat om een breedte van 113.70 lang 156 cm lang. Eén met een hoekuitsparing en één zonder. Het moet stevig zijn en troebelglas waar je moeilijk door kan kijken. Kunt u mij en prijsindicatie geven, inclusief montage?

Plexiglas afscherming maken op het balkon

Voor een balkon van een appartement in Eindhoven willen wij een plexiglas afscherming geplaatst hebben. Ongeveer 1.50 hoogte x 1 meter breedte. Graag z.s.m. een offerte met mogelijke plaatsingsdata.

Spijlen van balkon bekleden met plexiglas

Graag laat ik het huidige spijlenbalkon bekleden met mat plexiglas. De maten zijn ongeveer 280 X 96 X 85 cm. Kunt u de maten inmeten, het plexiglas leveren en monteren?

Voorzetramen voor schuifdeuren laten maken

Ik ben op zoek naar een timmerman die voor mij een voorzetraam kan maken/plaatsen... aan de buitenkant van oude schuifdeuren die erg tochten en het bijna onmogelijk is om dit te isoleren, heb al van alles geprobeerd en ben het zat! Het is de bedoeling de dit voorzetraam aan de buitenkant komt. De schuifdeuren komen uit op een balkon dus een ladder oid is niet nodig. Het gaat om een eenvoudig systeempje met plexiglas delen in een houten frame oid.... en dat ik het er in de zomer er weer af kan halen.

Hekwerk van plexiglas op het balkon plaatsen

Wij willen voor ons balkon een eenvoudig plexiglas hekwerk. Het is een recht stuk van 2,5 meter lang en zal ongeveer 50 cm hoog moeten worden. Hier zouden twee of drie stukken plexiglas moeten komen. Wat is de richtprijs voor maken en monteren van dit balkonhek? Er is een foto beschikbaar.