Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tot 4 balken in kruipruimte vervangen en zwam verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tot 4 balken in kruipruimte vervangen en zwam verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tot 4 balken in kruipruimte vervangen en zwam verwijderen

Tot 4 balken in kruipruimte vervangen en zwam verwijderen

In de kruipruimte onder de hal (1,5m breed, ong 4 meter lang) is zwam aangetroffen. In ieder geval 1 balk is doorgerot, 3 meer hebben zwam. Klus is zwam verwijderen en in ieder geval 1 balk vervangen, evt alle 4. . Huis uit jaren 10 vorige eeuw, krappe kruipruimte, fotos bijgevoegd.

Vloerbalken vervangen/verstevigen

Een aantal vloerbalken zijn verrot en dienen geheel vervangen te worden en van een aantal moeten de koppen vervangen worden. Het gaat om de begane grond, de balken zijn goed te benaderen via de kruipruimte omdat deze een hoogte heeft van meer dan 1 meter. Het gaat om totaal 20-30m3 van de woning (totaal 66m2). Er is een technische inspectie gedaan, zie bijlage, waarbij het advies is om de balken vanuit de woning te vervangen en de keuken eruit te halen. Indien noodzakelijk dan dient de prijs inclusief het verwijderen en terugzetten van het keukenblok bevatten. Echter bij voorkeur de balken vervangen via de kruipruimte gezien de ruimte in de kruipruimte en dat het mogelijk is om de balken via een gat in de muur de kruipruimte in te krijgen. In de slaapkamer dienen de koppen van een aantal balken vervangen te worden.

Kruipruimte vol storten met schuimbeton

Betreft kruipruimte circa 40 m2 in de woonkamer houten balken en vloer word zelf verwijderd. Deze kruipruimte zou moeten worden volgestort met beton/schuimbeton zonder vloerverwarming.

Vloer via kruipruimte stutten

Vloer is gedeeltelijk verzakt, via kruipruimte balken ophogen en stutten. Ongeveer 3,5-4 meter lengte.

Vloer stutten

Vloer 4-5m2 verzakt moet via kruipruimte onder balken verhoogd en gestut worden.

Gat boren

Ik wil een gat van ca. 10 cm in mijn kruipruimte laten boren. De fundering is ca. 40 cm dik. De kruipruimte is vrij vochtig en laag, onder de balken ongeveer 40 cm en tussen de balken ca. 60 cm. De afstand van het kuik naar de plaats waar het gat moet komen is ca. meter.

Reparatie scheur schoorsteen en andere klussen

1. Er zit een scheur in de schoorsteen. Die is tijdelijk gerepareerd. De binnenmuur is nog steeds vochtig en ik ben bang voor de balken in het plafond. 2. Daarnaast wat kleine klusjes bij het aanrecht. 3. Inspectie toilet, de vloer werd ineens nat. 4. inspectie kruipruimte straatkant. Er zit nu drainage die de kleilaag onder mijn huis heeft doorboord. Maar als het buiten vochtig is dan ruik je nog steeds grondlucht. Waarschijnlijk moet buitenmuur geïnpregneerd worden. Het zijn allemaal vrij kleine klusjes.

de kruipruimte van 60 cm hoogte ...

de kruipruimte van 60 cm hoogte vrijmaken van hout en stenen t.b.v. van het isoleren van de woonkamervloer. In de kruipruimte liggen een aantal houten balken en breuk van bakstenen. we zoeken iemand die dit voor ons wil verwijderen en afvoeren.

op de begane grond is de vloer van hout ...

op de begane grond is de vloer van hout op houten balken. onder de 1/2 is een kruipruimte. het probleem is een afschot van 7 cm! in de woonkamer. Zelf dacht ik aan een betonlaag er over, maar dat wordt wel erg zwaar. Graag een advies over de mogelijkheden.

Onder de vloer moet het volgende ...

Onder de vloer moet het volgende gebeuren: - De onderslagbalk ondersteunen met poeren op een plek. - Enkele balken liggend op de onderslagbalk goed ondersteunen met wiggen - Het achterste gedeelte van de kruipruimte aanvullen met schoon zand om vochtige ondergrond onder het zand te houden. - Aanbrengen van extra ventilatievoorzieningen voor de ruimte onder het huis. - Fatsoeneren (netjes afwerken) van een elektradoos onder de vloer.