Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamermeubel voorzien van nieuw Formica? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamermeubel voorzien van nieuw Formica. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamermeubel voorzien van nieuw Formica

Badkamermeubel voorzien van nieuw Formica

Ik heb een badkamermeubel van ongeveer 20 jaar oud waar ik op het blad nieuw Formica wil laten plakken. De maat is ongeveer 180 x 100 cm. Er moet een uitsparing in voor 2 wasbakken. Verder moet er ook een Formica plint worden geplaatst van ongeveer 180 x 20 cm. Ik heb nog geen Formica gekocht. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.

Ik heb een badkamermeubel aangeschaft ...

Ik heb een badkamermeubel aangeschaft wat uit de volgende onderdelen bestaat: Watafelonderkast (hangend) met dubbel uitgevoerde wastafel, bijpassende spiegel (met verlichting) plus 2 bijpassende (hangende) kasten. De kasten zijn gemonteerd (wastafel staat nog los) en dienen nog waterpas in de badkamer te worden afgehangen. Daarnaast dienen ook de kranen nog aangesloten/gemonteerd te worden. De badkamer is reeds voorzien van een twee wastafels/kranen, welke vervangen dient te worden door bovengenoemd meubel (water aan- en afvoer is dus reeds voorhanden). Ook electriciteit is ter plaatse reeds beschikbaar. Daarnaast dient de bestaande radiator vervangen te worden door een (reeds aangeschafte) designradiator (woning is aangesloten op stadsverwarming).

Het gaat om een nieuwbouw woning welk ...

Het gaat om een nieuwbouw woning welk CASCO wordt opgeleverd. 1. De begane vloer moet in zijn geheel van vloertegels voorzien worden. 2. Een badkamer voorzien van een bad, badkamermeubel, douche, wandtegels en vloertegels. 3. Twee toiletten voorzien van een zwevend toilet, fontein, en wand- en vloertegels. 4. Keuken voorzien van wandtegels.