Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamermeubel in elkaar zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamermeubel in elkaar zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamermeubel in elkaar zetten

Installatie in badkamer

Ik wil graag een aantal dingen in de badkamer laten monteren: - Badkamermeubel met dubbele wasbak inclusief kranen; - Douchewand 120x200; - Douchewand 30x200; - Spiegel incl. Verlichting (120cm) - Douchepaneel; Voor het badkamermeubels moet de bestaande wasbak eraf en de leiding/afvoer voor een dubbele wasbak geschikt gemaakt worden. Voor het douchepaneel moet de huidige douchestang + mengkraan eraf. Alle materialen die geïnstalleerd moeten worden zijn in de badkamer aanwezig en leidingen/electra zitten al op de juiste plaats. Afvoer van materialen is niet nodig. Badkamermeubel zit al in elkaar, wasbak + kranen moeten hier alleen nog op bevestigd worden.

Badkamermeubel in elkaar zetten

Ik wil graag weten hoeveel het kost om: 553437 AQUAPLUS BADKAMER MEUBEL 80 CM WIT in elkaar te laten zetten.

Klus- en montagewerk in huis

Ik wil graag een nieuw badkamermeubel laten monteren, de oude moet eerst weg. WC meubelkastje monteren, de oude eerst weg. Een aantal kranen vervangen. Voegen tussen de tegels vullen (dit gaat om een aantal tegels). Gordijnen ophangen. Een paar metalen opbergrekken in elkaar zetten. Een bureautafel en een wastafelkastje in elkaar zetten.

Bruynzeel Monta badkamerkast monteren

Wij willen graag snel een wastafel vervangen door een Bruynzeel Monta badkamermeubel - hoogglanzend wit - van 60 cm. Bij voorkeur te bestellen bij Gamma. Wij zagen op het internet filmpje de montage demonstratie. Duidelijk genoeg. Maar de aansluiting op de waterleiding en afvoer van de oude wastafel zitten op een andere dan de voor de Monta aangegeven plek. En de nieuwe wastafel zou ook ook hoger moeten hangen dan op de video aangegeven wordt. De bronnen van de Warm en Koud water aansluitingen zijn goed toegankelijk via een kast aan de achterkant van de gipswand waar de Monta zou moeten hangen. Daar is ook de elektrische aansluiting te vinden. Dat wordt bij elkaar voor ons een te ingewikkelde klusje. Dus zouden wij dit karweitje graag laten uitvoeren door een vakman. Graag ontvangen wij van u een prijsopgave van deze werkzaamheden, voordat wij een bestelling bij Gamma plaatsen.

Meubels monteren

Het in elkaar zetten van een aantal reeds aangeschafte meubeltjes, welke op korte termijn geleverd worden. Het gaat om: - badkamermeubel (zonder kraan); - bed; - kinderbed; - nachtkastje. Spullen worden volgende week geleverd.

Dakraam / keukenkast incl. vriezer / badkamermeubel

1. velux dakraam plaatsen in de badkamer (schuin dak); 2. keukenkast (h 2 m, b 120 cm) waarvan 1 een vriezer plaatsen - stopcontact plaatsen; 3. badkamermeubel incl. wasbak in elkaar zetten en plaatsen - de oude wasbak moet ook verwijderd worden. Keukenkast en badkamermeubel heb ik al, velux dakraam kan de vakman leveren.