Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer witten middels een spuittechniek? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer witten middels een spuittechniek. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer witten middels een spuittechniek

Nieuwe woning verven en laminaat leggen

We krijgen morgen de sleutel van onze nieuwe woning en zouden deze natuurlijk graag volledig witten/ verven en er moet laminaat gelegd worden. De m2 oppervlakte betreft 85m2 ongeveer, qua schilderen weet ik dit niet precies aangezien we morgen definitief kunnen opmeten. Er zijn in ieder geval een woonkamer/ keuken in 1 ruimte. 3 Slaapkamers op de eerste verdieping met de badkamer en een zolder met vaste trap en nog een kamer.

Badkamer compleet renoveren

Complete badkamerrenovatie: slopen, afvoeren vloer, muren betegelen, plafond witten, inloopdouche en hangtoilet plaatsen. Alles is aanwezig. 30 vierkante meter werkplek.

Renovatie appartement in Amsterdam

In ons twee kamer appartement (65 m2) willen we een aantal renovatie werkzaamheden laten uitvoeren. Het gaat om een appartement uit 1990, ex-woningbouw. Onder andere willen we het volgende laten uitvoeren: - Muren witten/egaliseren gehele appartement - Nieuw toilet plaatsen plus betegeling - Verbeteringen in de badkamer aanbrengen (lichte renovatie werkzaamheden) - Wegwerken leidingen in het appartement - Wegwerken elektriciteitsdraden - Ophangen van nieuwe lampen Het appartement zal tijdens de werkzaamheden niet bewoond worden, wel zullen er nog wat meubels staan. Aangezien we zelf in het buitenland wonen, graag contact per email. We zijn zelf in Nederland tussen 23 oktober en 5 november.

Badkamer witten middels een spuittechniek

Mijn badkamer van 9 m2 mag opnieuw gewit worden. Het betreft alleen het gedeelte vanaf schouderhoogte tot aan en inclusief het plafond, de rest is betegeld met witte tegels. Op dit moment zit er een korrelige substantie (granol) op de muur en die laat los. Er mag dus opnieuw gewit worden, dit gaat vandaag de dag volgens mij met een spuittechniek.

Diverse klussen in huis

Ik wil graag enkele werkzaamheden in de badkamer laten verzorgen. De kitranden rondom het bad moeten vervangen worden en ook wat voegwerk. Er zitten drie tegeltjes onder het raam los, die weer vastgezet en gevoegd moeten worden. We hebben nu een isolatieruit in een raam. We willen dit laten vervangen door een isolatieruit met een ventilatierooster. Ook het sluitwerk van het raam moet gerepareerd worden en een raamrubber moet vervangen worden. Er zit een scheur in het plafond die gedicht moet worden en daarna willen we het hele plafond met schimmelwerende verf laten witten. Wij ontvangen graag een gespecificeerde offerte.

Diverse werkzaamheden in appartement

Ik heb een appartementje van in totaal 43 m2 gekocht en wil daar graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren. - De parketvloer schuren en in de olie zetten, ongeveer 30 m2; - Het plafond van de woonkamer en slaapkamer witten; - In de badkamer van ongeveer 4 m2 de tegels en wastafel vervangen; - Wasmachine aansluiting realiseren; - Groepenkast controleren voor de wasmachine. Ik ontvang graag uw offerte voor deze werkzaamheden, in principe wil ik zelf kijken voor het benodigde materiaal en sanitair.

Woonklaar maken van de woning

Voor een nieuw op te leveren huis in Eindhoven (op ongeveer 8 oktober) zoeken wij een klusbedrijf dat voor ons het huis woonklaar kan maken. Het betreft de volgende werkzaamheden: * Witten plafonds * Wanden (indien nodig) voorbewerken en verven * Laminaat vloer leggen * Plinten aanbrengen * Drempels leggen * Lampen ophangen * Gordijnrails ophangen * Glazen deur badkamer plaatsen * Waarschijnlijk trap aflakken * Betegelen keuken (na levering keuken) * Indien nodig wellicht andere kleine klusjes * Schoon opleveren Het huis heeft twee woonverdiepingen met drie slaapkamers en een zolder. Totaal vloeroppervlak ongeveer 90 m2, geschat muuroppervlak ongeveer 150-200 m2. Vloeren bij oplevering kaal beton vloerverwarming beneden, muren 'behangvlak'. Tijdens de werkzaamheden wordt de keuken geinstalleerd, badkamer en toilet zijn geinstalleerd. Verf, laminaat, tegels, gordijnrails, lampen, plinten etc. Worden verzorgd, verder materialen kwasten, thinner, schoonmaakmiddelen, etc. in overleg. In de offerte graag opnemen hoe lang de werkzaamheden gaan duren, en hoeveel personen er aan zouden werken.- wij zijn woonachtig in het buitenland

Onderhoudsklussen in huis

Toilet witten, badkamer witten en douche kitten. 2x slaapkamer vloerbedekking eruit en laminaat leggen. Wasmachine/droger aansluiting in de slaapkamerkast (kijken of dat mogelijk is). Gang luik repareren.

Afzuigkap monteren, witten en planken monteren

Nieuwe afzuigkap in keuken monteren, plafond in berging/schuur witten en wat planken maken in schuur en een plafond in badkamer bewerken en witten. De afzuigkap is aanwezig, de rest niet.

Diverse werkzaamheden

- montage buitenlamp voor - montage buitenlamp achtertuin - badkamer witten en opnieuw kitten - thermostaatkraan + doucheset monteren - lamp woonkamer ophangen - montage deurbel