Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer vernieuwen

Badkamer vernieuwen

In welke stijl heb je interesse? Modern Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? Complete badkamerrenovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De badkamer heeft momenteel nog een bad en een douche. Deze moet vervangen worden naar een inloopdouche. Verder gehele renovatie. Materialen wil ik eventueel zelf voor zorgen. Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in een offerte voor het slopen plus plaatsen van de badkamer.

Badkamer verbouwen

In welke stijl heb je interesse? Modern. Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? Sanitair vernieuwen, complete badkamerrenovatie. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het verbouwen van een badkamer van 2.50 x 2.00 meter. De ruimte moet begaanbaar worden voor invalide. Plaatsen van een wastafel en douche. (Geen scherm) plaatsen van toilet. Betegelen van de ruimte. Bad en douche moeten worden verwijderd en verplaatst.

Huis grondig laten reinigen

Bijkeuken grondig laten reinigen. Kasten binnen en buiten. Koelkast en vriezer. Badkamer zeer grondig laten reinigen. Kalk verwijderen en desinfecteren. Douchedeur weer helder maken. Eventueel aantal silicone kitranden vernieuwen. Door hele woning ventilatieroosters boven ramen reinigen. Hele woning binnen en buiten ramen bewassen.

Div klussen

Ik wil boven slaap kamers behangen/schilderen overloop gang kamer stucken en sausen keuken vernieuwen badkamer vernieuwen carport/overkapping om langs te komen om te kijken kan savonds of vrijdags of zaterdags bel even van te voren

Diverse klussen in huis

Ik wil voor enkele klussen in huis in gesprek met een vakman. Ik wil graag voor mijn balkongedeelte smalle witte Luxaflex laten plaatsen van 280,5 cm hoog en 219,5 cm breed. Voor mijn keukenraam en deur wil ik eveneens smalle witte Luxaflex laten plaatsen. Voor de deur betreft het de maat 210 cm hoog en 83,5 cm breed (bediening links), voor het raam gaat het om 181 cm hoog en 189 cm breed (bediening rechts). Verder wil ik enkele werkzaamheden in de badkamer laten verzorgen. Ik wil een wastafel laten vervangen en een nieuwe thermostaatkraan laten plaatsen bij het ligbad. Ik overweeg om ofwel de voegen te laten vernieuwen ofwel nieuwe wand- en vloertegels te laten plaatsen. Ook het plafond moet opnieuw gestuukt worden. Het betreft een kleine badkamer. Ik laat de werkzaamheden hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte in posten.

Diverse montageklussen in 2 appartementen

Ik woon in een appartement in een complex waar op 20 juni ook mijn moeder een appartement betrekt. In beide appartementen zijn diverse montageklussen te verzorgen. Wij kopen de materialen zelf bij Gamma. Het gaat om de volgende zaken: Het ophangen van een badkamermeubel en het maken van een afzetplank tussen de muur en wastafel (moeder); Het ophangen van een wastafel en maken van een afzetplank (bij mij); Het ophangen van een spiegelkastje (beide); Het ophangen van lampen (7 stuks bij moeder en 1 bij mij); Het maken van een aansluiting op de waterleiding van de badkamer, zodat een fonteintje geplaatst kan worden (beide); Het kunststof waterreservoir van het staande toilet vernieuwen (bij mij).

Plafond in de badkamer vernieuwen

Eindelijk een andere woning voor mij een mijn zoontje. Ik heb een badkamer van ongeveer 6 m2, er zitten schrootjes op het plafond. Heb dit geprobeerd te schilderen, maar dit is geen succes. Ben dus op zoek naar een zo voordelig mogelijk oplossing.

Tegelvoegen badkamer vernieuwen

Voegen tussen de tegels verwijderen in badkamer. Grootte badkamer is 190 - 235 cm. Excl. Toilet. Grootte tegels 32-32 cm.

Diverse werkzaamheden in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren,materiaal heb ik in bezit. Slaapkamer: muren verven,nieuwe plinten,elektra werk. Badkamer: oude silicoon voeg rondom vernieuwen. Hal: plinten zetten, elektra. Woonkamer: 2 muren stuken, kozijn schuren en verven, radiator bekleding plaatsen , plinten plaatsen, elektra werk. Keuken: plinten en elektra.

Kitranden in de badkamer vernieuwen

Ik ga rond 20 augustus verhuizen naar de door mij gekochte woning. Ik wil daar in de badkamer van ongeveer 6 m² enkele kitranden laten vernieuwen, voordat we de ruimte in gebruik gaan nemen. Ik laat de vakman graag even beoordelen welke er nog goed zijn en welke niet. De randen bij de inloopdouche en het toilet moeten in ieder geval worden vernieuwd.