Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer renovatie

Badkamer vernieuwen

In welke stijl heb je interesse? Modern Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? Complete badkamerrenovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De badkamer heeft momenteel nog een bad en een douche. Deze moet vervangen worden naar een inloopdouche. Verder gehele renovatie. Materialen wil ik eventueel zelf voor zorgen. Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in een offerte voor het slopen plus plaatsen van de badkamer.

Badkamer renovatie

We hebben een vrij kleine badkamer (8 m2) met een schuin dak. De huidige situatie is een dubbele wastafel met onderkast (zelfbouw), douchecabine, ligbad en toilet. De badkamer is zeer lastig in te delen gezien het een kleine ruimte betreft en ook door het door schuine dak in de lengterichting. De wens is in plaats van een dubbele, een enkele wastafel te plaatsen. Een douche in plaats van een bad en een bijpassend toilet. ook dient de badkamer opnieuw betegeld te worden. Ik wil graag in overleg met de vakman de nieuwe indeling bepalen.

Tegels badkamer

Wij zijn bezig met de renovatie van onze badkamer en toilet. Sloopwerk is al gedaan. We zijn nu opzoek naar iemand die de vloer en een gedeelte van de muren kan betegelen. Badkamer is circa 5 vierkante meter en het toilet 2 vierkante meter. Tegels zijn al in ons bezit. Welke kosten zouden hierbij komen kijken?

Badkamer renovatie

Gaat om een badkamer renovatie waarbij ik onder andere nieuwe tegels op de vloer en muren wil, installeren van een bad, douche, badklapwand en een toilet. Badkamer is 2.30 x 1.70 meter. De huidige wastafel blijft. Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude materialen.

Spanplafond in de badkamer plaatsen

Na de renovatie van de badkamer willen we een spanplafond plaatsen. De badkamer is vierkant en 171 x 272 cm groot. Het plafond dient een uitsparing te hebben voor de permanente ventilatie en 4 spotjes. Door het nemen van een spanplafond behoeven er geen sleuven gemaakt te worden voor het verleggen van elektra. Graag ontvang ik een offerte.

Wandkastjes en plafonnière monteren

Na een recente renovatie van onze badkamer hebben wij een klusjesman nodig voor het plaatsen van 3 x badkamer wandkastjes 30 x 30 centimeter en 2 x van 30 x 60 centimeter, alsmede het monteren van plafonnière + wandlamp deze laatsten nieuw/zojuist gekocht bij de Gamma. Graag spoedige opgaaf van kosten en snelle datum voor deze klusjes.

Spanplafond met spots in de badkamer monteren

Na de renovatie van de badkamer, wil ik het liefst een spanplafond in de badkamer. De ruimte is 1.93 m2 x 2.73 m2. Inclusief ongeveer 4-6 inbouwspots. Ik verneem hiervoor graag een gerichte prijs.

Spanplafond maken in de badkamer

Onze badkamer van 2.20 meter bij 1.98 meter willen wij na de badkamer renovatie laten voorzien van een spanplafond (kleur wit). Ook het toilet willen we voorzien van een plafond (1.10 x 1 meter).

Grote verbouwing in de woning

Ik heb een woning en zou graag naar mijn wensen een en ander willen veranderen: 1. Muren slopen (geen dragende muren); 2. Vloertegels aanbrengen eventueel met vloerverwarming (ongeveer 50 m2, 1 verdieping, er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden); 3. Leiding verplaatsen voor de keuken (de keuken wordt verplaatst); 4. Badkamer renovatie (er moet een ligbad geplaatst worden, er moet betegeld worden, er moet sanitair geplaatst worden, er zal ook gesloopt worden. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter); 5. Slaapkamer (er zit hier nu een douchecabine en een toilet, ik wil deze ruimte graag betegeld hebben en eventueel een ligbad in de ruimte plaatsen); 6. Optrekken van een stukje naar buiten. We willen graag een serre van 2.50 meter diep en 5.50 meter breed. Ik wil graag stenen muren en de rest glas. Het gaat om het verlengen van de woonkamer, hier zijn openslaande deuren voor nodig in de gevel.

Renovatie van een tuinhuis

Het betreft de renovatie van een tuinhuis. Het gaat om het herstel, het afwerken en het schilderwerk aan de buitenzijde. Aanbrengen wandafwerking en plafond en schilderwerk in de woonkamer en de slaapkamer. Ook moet er een keuken en een badkamer geïnstalleerd worden. Het tuinhuis is helemaal kaal en zal opnieuw opgebouwd moeten worden. Het gaat om een tuinhuis van ongeveer 40 m2. Het leidingwerk is allemaal aanwezig. In de woonkamer staan al wandplaten, deze moeten nog gemonteerd worden.