Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer meubels monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer meubels monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer meubels monteren

Badkamer meubels monteren

Voor het monteren van onze badkamer meubels en kranen en afvoer aansluiten. Kasten van merk Tiger. De materialen heb ik al voorhanden.

Badkamer verbouwing

Inloopdouche , tegelwerk muren ,vloer, nieuw plafond, indeling badkamer, elektriciteit veranderen en afvoer, wateraansluitingen, verwarming. De badkamer is 2 bij 2,5 meter en de oude meubels moeten verwijderd en afgevoerd worden. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Complete renovatie badkamer

Wij maken de badkamer leeg zodat er een open ruimte met vaste vloer en aansluitingen klaar ligt. Betreft badkamer afm. 3,25 bij 3,50 Bestaande bouw. Bungalow, gelijkvloers. Ik zal voor de nieuwe tegels en meubels zorgen. Graag een offerte.

Badkamer vernieuwen

Ik ben op zoek naar iemand die een complete badkamer verbouwing voor mij kan doen. Dit houd in: - Oude tegels eruit en opnieuw betegelen - Oude badkamermeubels verwijderen, afvoeren en nieuwe badkamermeubels plaatsen - De afmetingen van de badkamer weet ik niet Ik ontvang graag een offerte inclusief de kosten van de tegels en de meubels.

Verbouwen badkamer

Ik heb een badkamer van 1,06 meter x 2,68 meter. Het gaat om het wegwerken van leidingen door het plaatsen van een wand. Betegelen van de wanden en vloer. Plaatsen van badkamermeubels, zoals wastafel, toilet en douche. En eventueel advies bij aankopen van tegels en meubels. Badkamer bevindt zich in een appartement van een flatgebouw van 15 hoog. Appartement bevindt zich op de eerste etage. Als het mogelijk is graag in de offerte vermelden wat de sloopkosten en afvoerkosten zijn.

Renovatie appartement in Amsterdam

In ons twee kamer appartement (65 m2) willen we een aantal renovatie werkzaamheden laten uitvoeren. Het gaat om een appartement uit 1990, ex-woningbouw. Onder andere willen we het volgende laten uitvoeren: - Muren witten/egaliseren gehele appartement - Nieuw toilet plaatsen plus betegeling - Verbeteringen in de badkamer aanbrengen (lichte renovatie werkzaamheden) - Wegwerken leidingen in het appartement - Wegwerken elektriciteitsdraden - Ophangen van nieuwe lampen Het appartement zal tijdens de werkzaamheden niet bewoond worden, wel zullen er nog wat meubels staan. Aangezien we zelf in het buitenland wonen, graag contact per email. We zijn zelf in Nederland tussen 23 oktober en 5 november.

Zeil en bekleding meubels vervangen in chalet

Ik zoek een textiel bedrijf of iets dergelijks die een chalet qua binnenzijde kan renoveren (zeil vloer en vaste ronde bank (8 x kussens zit en rug / hoek kussen zit en rug en 6 stoelen alleen zitkussen). Het zeil is 45 m2 woonkamer/keuken 3 kleine slaapkamers. Toilet en badkamer circa 3 m2). Offerte dient te zijn inclusief leveren, verwijderen en aanbrengen.

Keuken- en badkamermeubel met corianblad plaatsen

Wij zijn op zoek naar een keuken/pantry en een bijna gelijk badkamermeubel voor zolderkamer. Meubels zouden het liefst los van de grond moeten hangen. Keuken maximaal 110 cm, magnetron en koelkast(minibar) en spoelbak met daarnaast ruimte voor koffiezet apparaat en waterkoker op het werkblad. Plaats voor kopjes en bestekla? Badkamer meubel maximaal 100 cm met spoelbakje en ruimte voor spulletjes. Kastruimte onder het meubel of ruimte voor handdoeken. Kleur wit coranblad dun.

Badkamermeubel en spiegelkast plaatsen

Ik wil mijn huidige wastafelmeubel met spiegelkast gaan vervangen. Voordat ik nieuwe meubels bestel wil ik graag een prijsindicatie hebben wat de kosten voor het plaatsen en aansluiten zijn. Alle aansluitingen voor het water en de riolering zitten al op de goede plaats in de badkamer.

Badkamermeubels plaatsen

Ik wil een aantal meubels laten plaatsen. 2 badkamermeubels van 140 cm. (bestaande uit wasbak, kraan, spiegel en onderkast), 1 hoge kast, 1 extra spiegel aan de wand van 60 x120 cm., een radiator, bad, inloopdouche (glaswand en inbouwdoucheset), toilet, fontein met kraan en onderkast. Is het mogelijk om dit bij jullie te laten doen en hoeveel zou het kosten? De badkamer en toiletruimte op de 1e verdieping. De meubels worden ergens anders besteld. Graag geen post maar alles via mail of telefonisch.