Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer meubel monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer meubel monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer meubel monteren

Douchewand en bak + badkamermeubel met spiegel plaatsen

Graag zou ik in de badkamer een badkamer meubel met wasbak, kraan en spiegel willen laten monteren en hiernaast ook een hoek- douchewand met spoelbak. En een kleine wasbak in het toilet met kraan. Er is nu een kapotte douchewand aanwezig die verwijdert moet worden, de huidige wasbak moet ook verwijdert worden.

Badkamer meubel monteren

Wij willen een nieuwe badkamermeubel laten monteren door een vakman. Nieuwe meubel hebben wij albij de praxis gekocht. Oude meubel zullen wij zelf proberen te demonteren. Daarnaast is het toilet op de benedenverdieping defect, plaat van het doorspoelen knop kort spoelen doet het niet! Ook bij de Praxis gekocht.

Badkamer meubel monteren

Het monteren en bevestigen van een badkamer meubel: onderkast met wastafel en kraan, smalle grote kast, spiegel met plachet en het verwijderen van een wastafel.

Badkamer aanpassingen

Ik wil een aantal zaken laten monteren: - Douchedeur (vouw) in frame, thermostatische douchekraan; - Wastafel met (inbouw) meubel, luxe mengkraan voor de wastafel; - Stortbak voor het toilet. Graag in overleg bepalen welke materialen geschikt zijn.

Spoelbak in de badmeubel monteren

Bij u in de winkel heb ik de badkamer meubel gekocht. De badkamer is door iemand ingezet maar de spoelbak en de onderkast sluiten niet bij elkaar. Na de klacht heb ik een nieuwe spoelbak gekregen maar ik kan niet de klus afmaken / diegene die heeft de badkamer gemonteerd is op vakantie. Kan ik door uw service de badkamer monteren ? En hoeveel zal het kosten?

Montage badkamer meubelen & meubels leenbakker monteren

Eind April wordt mijn woning opgeleverd! dan zullen er spullen worden geleverd die moeten worden gemonteerd. Er zal dan o.a een badkamer meubel met kraan en douche cabine zonder bak moeten worden gemonteerd. Tevens krijg ik nog wat meubels voor in de woonkamer, o.a een dressoir eet tafel en een kast, deze dienen ook gemonteerd te worden.

Keuken en badkamer

1-afwasmachine aansluiten in de keukenkast(inbouwen). Er is geen afvoer of kraan aanwezig .Eerste keer dat er afwasmachine komt. 2-afzuigkap zonder afvoerpijp plaatsen. 3-De keukenkraan en douchemengkraan (badkamer)vervangen. 4-De badkamer-meubel monteren.