Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer aanpassen

Badkamer aanpassen

Ik heb een badkamer bij 2,50 x 0,90 meter. Ik wil dat de badkamer wat frisser wordt, door middel van het aanpassen van de douche en wasbak en meer. Ook is eventueel stuc/tegelwerk nodig. Het gaat om een huurwoning.

Plaatsen van een douchedeur

In de badkamer moet een maatwerk douchedeur geplaatst worden. Deze moet ook opgemeten worden. Ik zou hiervan een offerte willen voor het aanpassen van de douchedeur.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer aanpassen. De badkamer is 170 bij 260 cm. De waterleiding moet verplaatst worden, er moet betegeld worden tot aan het plafond, er moet een douchewand geplaatst worden, een meubel, een onderkast, een spiegelkast, en een kolomkast. De nieuwe tegels mogen eventueel over de oude tegels heen.

Ventilatie herstellen of aanpassen

Ik heb 2 maanden geleden een nieuwe woning gekocht en nu ik er intensiever in aan het leven ben, komen ook wat mankementen tevoorschijn. - De roosters (2 stuks) van de schuifpui zitten vast, ze staan nu open, en moeten gangbaar worden gemaakt. Ook gaat de schuifpui zelf heel moeilijk open en dicht. - De Boretti afzuigkap lijkt niet goed te werken. Als ik kook beslaan de ramen nog steeds. De koolstoffilters zijn onlangs vervangen, hier ligt het in ieder geval niet aan. - En er is iets mis met de electrische ventilatie in de badkamer. Als ik deze aan zet springt er een stop in huis. Graag ontvang ik goed advies en een offerte na bezichtiging.

Laminaat leggen en badkamerruimte aanpassen

Ik wil een aantal klussen in mijn woning laten verzorgen. Ik heb een aantal maanden geleden lekkage gehad in mijn badkamer, waardoor ik waterschade had aan mijn laminaatvloer. Ik heb dit al met de verzekering afgehandeld. Ik heb inmiddels 40 m² laminaat met ondervloer gekocht en wil dit graag in mijn woonkamer laten leggen. Ik wil ook graag bespreken op welke wijze mijn badkamer van 4 m² kan worden vernieuwd. Ik wil daar misschien ook een toilet laten bijplaatsen. De huidige toiletruimte wil ik dan laten aanpassen voor het plaatsen van een wasmachine en droger. Ik maak graag een afspraak, zodat ik mijn wensen kan bespreken. Ik ontvang graag een offerte in posten.

Drempels in huis aanpassen

Ik moet 2 drempels in huis aanpassen (1 in de badkamer en 1 bij de buitendeur), zodat ik er met mijn rolstoel of trippelstoel overheen kan en ook wil ik graag een greep bij de balkondeur.

Tegelwerk en raam aanpassen

Voor ons nieuwe huis zijn wij op zoek naar een klusman/vrouw voor 2 klussen. 1. In de huidige badkamer ligt een tegelvloer met bijbehorende bies, die wij niet mooi vinden. Over de huidige vloertegels willen wij antraciet tegels laten leggen en de bies eruit laten halen en laten vervangen door dezelfde kleur tegels als op de vloer. Ongeveer 9 m2. De m2 is in werkelijkheid iets minder, omdat de vloer om het bad heen en onder de douche(bak) gelegd moet worden. Tevens willen wij dezelfde tegelvloer en bies op het toilet beneden. Er hangt daar een zwevend toilet, ongeveer 1 m2. 2: In de badkamer zit een raam wat niet open kan. Dit was meerwerk. Wij willen wel graag dat het raam open of kantelen kan. Het raam is makkelijk toegankelijk, zonder ladder. Maten raam: H 120,5 cm B 42 cm Bij voorkeur offerte via de mail. De werkzaamheden dient in periode van de klus in de week van 21 - 28 mei uitgevoerd te worden.

Klussen in een koopwoning

Onze zoon en zijn vriendin hebben een huis gekocht. De overdracht zal plaatsvinden per 1 april en zij zijn voornemens uiterlijk 25 april in het huis te gaan wonen. In de tussentijd is er dan ruimte voor het verrichten van een aantal werkzaamheden om het huis conform het bouwkundig rapport dat we hebben laten opstellen up to date te maken. Wat er te doen is: vervangen toiletpotten, dakraam aanbrengen, hang- en sluitwerk aanpassen en vervangen, leuning aanbrengen, dubbel glas inzetten, keuken nakijken en opknappen, tegelwerk badkamer nakijken en opknappen en een lekkage verhelpen. Onze vraag: aanstaande zaterdag 5 maart zijn wij in de ochtend in Schiedam. Graag zouden wij bij u langs willen komen om e.e.a. te bespreken en aan u voor te leggen zodat u een offerte zou kunnen maken voor de werkzaamheden die verricht moeten worden. Mocht dat kunnen dan zijn wij in de gelegenheid om rond 11.30 uur bij u te zijn. Wij zouden het zeer op prijs stellen wanneer u ons op korte termijn zou willen laten weten of dit zou kunnen.

Dakdoorvoer aanpassen in de badkamer

De bestaande dakdoorvoer ten behoeve van de ventilatie van de badkamer dient te worden verplaatst inclusief het gat naar de badkamer. Voor de nieuwe plek zal er dus een gat gemaakt moeten worden en de oude gaten dienen te worden gedicht.

Aantal klussen in huis

Het gaat om een aantal klussen in huis, onder andere: Laminaat en een ondervloer leggen (51 m2), het laminaat heb ik al uitgezocht. Het schilderen van de muren, het aanpassen van de keuken (counter verwijderen) en de badkamer van 3 m2 opknappen. Ik wil graag de tegels eruit laten bikken en vervangen. Ook wil ik graag gordijnen laten ophangen. Het gaat om een twee kamer appartement. Graag contact met een klusbedrijf of klusbedrijven.