Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest verwijderen en nieuwe golfplaten op carport? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest verwijderen en nieuwe golfplaten op carport. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest verwijderen en nieuwe golfplaten op carport

Asbest uit een rookkanaal verwijderen en afvoeren

Ik heb nog een asbestpijp in een schacht naar schoorsteen. Deze loopt volgens mij vanaf de eerste verdieping naar de schoorsteen. Op de eerste verdieping is deze ingemetseld, op de zolder nauwelijks tot aan de schoorsteen. Ook steekt er aan de andere zijde van de schoorsteen nog een stuk pijp uit die de schoorsteen in verdwijnt. Ik zou graag een grove indicatie weten voor verwijderingskosten hiervan om te bepalen of ik dit project dit jaar al zou kunnen opstarten.

Openhaard verwijderen

Open haard verwijderen en netjes dicht maken. Het kanaal loopt door tot de derde verdieping. Buren hebben die van hun al verwijderd er was geen asbest aangetroffen.

Verven en behangen in huis

Ik ga binnenkort verhuizen naar een seniorenwoning in Rolde. De volgende klussen moeten gedaan worden: verven van deurkozijnen, verven van deuren en plinten en trapleuning, hal en keuken, behangen van woonkamer en slaapkamer en het sauzen van plafonds. Ik weet niet hoeveel m2 het is omdat ze nog bezig zijn met het verwijderen van het asbest in de woning.

Asbest verwijderen en nieuwe golfplaten op carport

Graag een prijsindicatie voor het volgende. Er moet asbest van onder golfplaten worden afgevoerd en nieuwe golfplaten op carport worden bevestigd. De rabatdelen aan de voorkant moeten ook vervangen worden. Daarbij wil ik een stuk hout aan de voorkant van mijn huis boven de voordeur tot aan badkamerraampje bovenverdieping laten vervangen door een houtsoort dat tegen de zon kan. Globale prijs

Houten schuur verwijderen uit achtertuin

In onze tuin hebben we een houten schuur staan van ongeveer 3 bij 2 meter. Het dak bestaat uit asbest golfplaten, dus willen we de hele schuur verwijderd hebben. Graag ontvangen wij een offerte voor 2 mogelijkheden: 1: wij laten het asbest dak verwijderen door een professioneel asbestsaneringsbedrijf. De rest van de schuur moet verwijderd en afgevoerd worden. De elektriciteit moet afgesloten worden. 2: de asbestgolfplaten worden door u in landbouwplastic gewikkeld, waarna wij ze zelf kunnen afvoeren. Vervolgens moet de rest van de schuur verwijderd en afgevoerd worden. De elektriciteit moet afgesloten worden. Het overige afval dient te worden afgevoerd. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren

Ik heb een huis op het oog met een asbest pijp en asbest dakbeschot in het oude woongedeelte van circa 11 x 11 m. Wat kost het om dit asbest dakbeschot en de asbest pijp te verwijderen en af te voeren en nieuw dakbeschot en een nieuwe pijp te laten plaatsen?

Asbest verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1976 en willen op 28 december daar naartoe verhuizen. We zoeken een bedrijf dat voor ons vóór die tijd een asbestsanering kan verzorgen. In de woonkamer zit asbestplaat om een draagbalk van 800 x 30 cm. In de garage zit ook asbestplaat om een balk en op de zolder zit asbest beplating tegen het dak aan. Er is al een asbestinventarisatierapport aanwezig. We ontvangen graag uw offerte.

Verwijderen van twee asbest platen

In onze bijkeuken zitten bij de cv-ketel 2 asbesthoudende platen gespijkerd aan een kozijn. Het gaat om platen van in total 2 x 1,5 m². Ik heb al laten vaststellen dat het om hechtgebonden asbest 5-10% gaat maar er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Ik ontvang graag uw offerte voor het hele saneringstraject inclusief de nacontrole.

Woonhuis op asbest controleren

Bij het verwijderen van de schoorsteen zijn twee bakstenen ongeveer 5 meter naar beneden gevallen door de plafondplaat heen. Hierbij is veel stof vrij gekomen en wij willen graag laten controleren of er in de plaat boven de plafondplaat asbest zit (bij onze buren zat daar asbest). Ik hoor graag vooraf wat d kosten zijn van deze inspectie

Asbesthoudende plafondplaten en standpijp verwijderen

Wij gaan binnenkort onze woning fors verbouwen en willen voor die tijd graag een asbestsanering laten verzorgen. We zijn al in het bezit van een inventarisatierapport. Het gaat om ongeveer 20 m² platen met niet-hechtgebonden bruine asbest uit het plafond in de garage. Daarnaast is er ook een standleiding met hechtgebonden asbest op de begane grond en 1e verdieping aanwezig. Wij kunnen er zelf voor zorgen dat de pijp helemaal zichtbaar is en alleen verwijderd dient te worden. Tevens zorgen wij ervoor dat de garage leeg is. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij dan uw offerte.

Partners

Partners van Casius