Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur

Asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur

Het betreft een lage oude kippenschuur van 180 m2, waarvan de asbestgolfplaten moeten worden verwijderd en afgevoerd. Er is nog geen melding gedaan bij de gemeente en beschik nog niet over een inventarisatierapport. Ik hoop een vakman te treffen die mij hiermee op weg kan helpen en de klus kan uitvoeren.

Dak en wanden vervangen inclusief asbest verwijderen van een stal

We hebben een inventarisatie laten doen en er zit asbest in het dak en de muur van onze stal. Namelijk: dakbedekking, 1 x 45,89 m risicoklasse 2, golfplaten wandafwerking: 1 x 22,08 m risico klasse 2, golfplaten De stal staat op dit moment leeg. We zijn geïnteresseerd om de asbest houdende golfplaten te laten verwijderen en een nieuw wandafwerking en dakbedekking te laten plaatsen. De locatie is goed toegankelijk om de klus uit te voeren.

Asbest verwijderen

Ik heb een schuur met oude golfplaten en er zijn door een vorige bewoner meerdere golfplaten gebruikt als een soort afscheiding (ongeschroefd). Ik schat dat de totale oppervlakte (incl. afscheiding) ongeveer 40 á 45 vierkante meter is. Ik vindt het geen probleem om de golfplaten zelf in een asbest platenzak te doen. Deze platen zakken zullen vervolgens afgevoerd/gestort moeten worden omdat ik zelf geen auto met trekhaak bezit. Ik kan eventueel bij 123 bags zelf de officiële asbest platenzakken aanschaffen. Ik heb nog geen sloopmelding gedaan en er is dus ook geen rapport. Gezien de hoeveelheid m2, is dit mogelijk een grensgeval om het zelf te verwijderen. Ik laat mij graag adviseren over de vervolgstappen.

Asbest verwijderen en nieuwe golfplaten op carport

Graag een prijsindicatie voor het volgende. Er moet asbest van onder golfplaten worden afgevoerd en nieuwe golfplaten op carport worden bevestigd. De rabatdelen aan de voorkant moeten ook vervangen worden. Daarbij wil ik een stuk hout aan de voorkant van mijn huis boven de voordeur tot aan badkamerraampje bovenverdieping laten vervangen door een houtsoort dat tegen de zon kan. Globale prijs

Asbest eternit platen vervangen voor geïsoleerde panelen

Ik ben op zoek naar iemand die het dak, afmeting 12 bij 8 meter, van mijn schuur kan vervangen. Het huidige dak bestaat uit eternit platen, deze moeten vervangen worden met geïsoleerde golfplaten die het later plaatsen van zonnepanelen toestaan.

Slopen van uit betonnen elementen opgetrokken tuinschuur

De uit betonnen elementen opgetrokken tuinschuur moet worden gesloopt en worden afgevoerd. Het dak van de schuur bestaat uit asbest golfplaten die met schroeven zijn bevestigd. Eventueel voeren we die zelf af naar de gemeentelijke stortplaats. Dit is afhankelijke van de kosten voor slopen asbest golfplaten. Er is een achterom waarlangs het sloopmateriaal kan worden afgevoerd. Aan de straat is plaats voor een afvalcontainer. Er zit een electriciteitsaansluiting in de schuur. Daar zal dus bij de sloop rekening moeten worden gehouden. De schuur is ongeveer 2 bij 4 meter. Graag ontvang ik een prijsopgave inclusief afvoer materiaal en 2 aparte posten, één voor het slopen en afvoeren van de asbest golfplaten en één voor de afvalcontainer.

Houten schuur verwijderen uit achtertuin

In onze tuin hebben we een houten schuur staan van ongeveer 3 bij 2 meter. Het dak bestaat uit asbest golfplaten, dus willen we de hele schuur verwijderd hebben. Graag ontvangen wij een offerte voor 2 mogelijkheden: 1: wij laten het asbest dak verwijderen door een professioneel asbestsaneringsbedrijf. De rest van de schuur moet verwijderd en afgevoerd worden. De elektriciteit moet afgesloten worden. 2: de asbestgolfplaten worden door u in landbouwplastic gewikkeld, waarna wij ze zelf kunnen afvoeren. Vervolgens moet de rest van de schuur verwijderd en afgevoerd worden. De elektriciteit moet afgesloten worden. Het overige afval dient te worden afgevoerd. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Garage met asbest dak slopen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het slopen van een garage van 12 x 7 meter met aangebouwde overkapping ook van 12 x 7 meter. Garage met asbest houdende golfplaten.

Houten schuur verwijderen uit de tuin

Ik wil mijn houten schuur, met een (waarschijnlijk asbest) golfplaten dak laten verwijderen. De schuur is ongeveer 2 x 2.50 meter en goed bereikbaar.

Slopen en afvoeren van een oude loods

Wij zijn bezig met het aankooptraject van een vrijstaande woning, waar een oude loods achter staat van ongeveer 300 m². Het is een houten loods met een golfplaten dak. In een deel van de loods zijn ook gemetselde wandjes aanwezig; er zijn ligboxen voor dieren in aanwezig. Er ligt ook een betonnen vloer in. Erachter is een klein gemetseld bijgebouw dat ook gesloopt moet worden. Ik weet niet of er asbest aanwezig is in de dakplaten. Ik ontvang in dit stadium graag een globale prijsindicatie. De loods is zichtbaar op Funda.