Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aluminium serre plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aluminium serre plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aluminium serre plaatsen

Aluminium serre plaatsen

Buitenmaat 6 meter breed, tuin is 15 meter lang. Wij zijn geïnteresseerd in een serre zo breed mogelijk en bijvoorbeeld 3 meter of 3.5 meter diep. Wij willen geen inkijk vanaf de zijkant of bovenkant. Met schuifdeuren. Er is geen fundering aanwezig. Graag willen wij ook hulp bij de aanvraag van de vergunning hiervoor.

Fundering voor serre leggen

Ben voornemens achter de woning een funderingsplaat te laten aanbrengen voor een aluminium serre en schutting. Afmeting plaat 3.5 bij 7 meter. De huidige bestrating dient eerst door de vakman te worden verwijderd. De locatie is goed toegankelijk om deze klus uit te voeren.

Harmonicadeuren plaatsen

Ik heb een bestaande serre van 4 m breed en 2 m en 20 cm ongeveer hoog. Ik heb over de hele breedte houten schuifpuien met glas. Ik zou deze graag willen laten vervangen door glazen harmonica deuren. Het materiaal mag wat mij betreft houdt, aluminium of pvc zijn.

Realiseren van een serre

Gaat om een rijtjeshuis, breedte huis 5,22m. Tuin waar ik de serre wil is ongeveer 10m diep. Graag advies over mogelijkheden, maximale grootte, etc. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium, PVC (kunststof) In welke stijl heb je interesse? Modern Is er een vergunning nodig? Ik weet het niet Oppervlakte serre in overleg met vakman

Dak van serre vervangen

Ik wil het dak van mijn huidige serre van polycarbonaat laten vervangen door (gelaagd, zonwerend HR++) glas. Oppervlakte: 525 * 360 cm 5 platen 90, 109, 108, 107, 90 cm (ongeveer) 100 * 150 cm 1 plaat Huidige platen liggen op houten balken, dikte 7 * 17 cm Stenen serre met aluminium schuifpui aan de lange zijde. Gelegen tussen garage aan aanbouw buren. Kleine plaat is opvulling tussen garage en huis.

Plisségordijnen in de serre monteren

Ik wil 5 plissé gordijnen laten monteren in een serre met aluminium serre dak. De maten van de plissé zijn ongeveer 90 centimeter breed bij 243 centimeter hoog.

Het gaat om een rijtjeswoning uit de ...

Het gaat om een rijtjeswoning uit de jaren 80 in Utrecht. We willen een uitbouw van ca. 2m aan de achterkant. Het plafond zal binnen doorlopend ogen zodat de uitbouw onderdeel van de woonkamer wordt, dus geen serre. Eventueel daklicht (rechthoekig), tuin ligt op het oosten. Achtergevel zal of schuifpui of openslaande deuren krijgen, over materiaal zijn we nog niet uit (aluminium, hout, kunststoff?) Verwarming door middel van convectorput mogelijk? gewenst. Eventueel overweging van vloerverwarming.

1. Mijn afwasmachine is stuk en ik wil ...

1. Mijn afwasmachine is stuk en ik wil een nieuwe kopen kunt u hem inbouwen? 2. Ik wil ook een nieuwe doucheraam en kozijn laten aanbrengen (kunsstof of aluminium) 3. Het glas van mijn schuifpui in de serre krijgt vocht binnen in het dubbele glas en moet vervangen worden.