Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aluminium pergola monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aluminium pergola monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aluminium pergola monteren

Het plaatsen van een pergola met harmonicadoek boven een terras

Ik zoek een partij die een aluminium pergola met harmonicadoek boven mijn terras kan plaatsen. Het betreft een overkapping van 4 bij 5 meter. Op wat voor een manier dit gerealiseerd moet worden bespreek ik graag met de vakman.

Aluminium pergola monteren

Graag zou ik een aluminium pergola willen laten monteren. De pergola van het merk Nesling is ongeveer 3 x 4 meter groot. Mocht dit handig zijn, dan kan ik eventueel zelf helpen met tillen en vasthouden et cetera. Datum van uitvoering kunnen we in onderling overleg bepalen.

Pergola monteren

Graag zou ik een aluminium pergola willen laten monteren. De pergola is ongeveer 3 x 4 meter groot. Van het merk Nesling. Datum uitvoering in overleg.

Nesling alu pergola monteren

Graag offerte voor het monteren van een Nesling aluminium pergola van 3 x 4 meter.

Plaatsing pergola

Wij hebben 2 jaar geleden een pergola gekocht bij Karwei. Het betreft een metalen constructie, die je kan vastzetten op tegels. Ik wil de poten nu vastzetten in alumium-constructie die je in de grond slaat (qua afmeting mogelijk is gemeld door Karwei, en hier ook op voorraad). Graag krijg ik een offerte wat me de plaatsing kost. Het liefst een offerte van een bedrijf met een relatie bij Karwei. Dus plaatsing pergola in aluminium constructie.

Pergola

Gaarne ontvang ik u een offerte voor het leveren van een Nesling stand alone pergola terrasoverkapping met Harmonicadoek inclusief frame en palen H 206 cm,aluminium wit standard, afmetingen 500 x 250 cm. Optioneel het plaatsen installeren van de terrasoverkapping op locatie adres.